Industrielektriker

Industrielektriker

Till våra betongfabriker i Dalarna söker vi en industrielektriker som kommer att arbeta med reparation och underhåll på våra betongfabriker.

Om tjänsten

Som Industrielektriker kommer du att arbeta med rep och underhåll samt själv planera och utföra nyinstallationer och underhåll av el, styr och regler samt utrustning relaterad till betongtillverkningsprocessen. Arbetet innehåller även mekaniska arbeten.

Du kommer att ha tillgång till och ansvara för en servicebuss med all utrustning som arbetet kräver.

Tjänsten är på heltid med arbetstid: 06:15-15:30

Kravprofil
  • El-teknisk grundutbildning
  • 2-3 års erfarenhet som industrielektriker
  • B-körkort
Grundläggande kunskaper inom svetsning är meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och är engagerad. Som person har du lätt för att samarbeta i mindre grupp, samtidigt som du är självständig och van att ta egna initiativ.

Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse, vill hitta lösningar, och har en förmåga att följa regler och instruktioner. Eftersom att tjänsten innebär mycket kontakt med kollegor och underentreprenörer är det viktigt att du trivs med att samarbeta.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 28/2-2021, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Jimmy Törnkvist via mejl: jimmy.tornqvist@swerock.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2021 (209 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.