Betongbilschaufför

Betongbilschaufför

Vi på Swerock satsar för fullt och söker nu en flexibel och lösningsfokuserad betongbilschaufför i Dalarna. I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! Vill du vara med?

Om tjänsten

Som betongbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera betong till våra kunder i med omnejd. Du kommer även att ha ansvar för betongbilens underhåll och dagliga skötsel. Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet innebära längre körningar.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Du är medveten och mån om att följa regler inom säkerhet- och miljö så som hur gods får transporteras men även hur man kör på ett miljömedvetet sätt för att minska klimatpåverkan etc. Det är meriterande med tidigare lastbilserfarenhet.

Kravprofil

Vi söker dig som
  • Har CE-körkort och YKB
  • Meriterande med något års erfarenhet av lastbilserfarenhet.
Ansökan

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan idag. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Veronica Dahlquist på veronica.dahlquist@swerock.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 okt 2021 (18 dagar kvar)