Vill du arbeta extra på Åtta.45 tryckeris lager?

Vill du arbeta extra på Åtta.45 tryckeris lager?

Trivs du med att arbeta i ett högt tempo? Är du dessutom ordningsam och punktlig? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Åtta.45 tryckeri är ett av Sveriges största, mest expansiva och framgångsrika tryckeriföretag. Med tryckproduktion på fem orter och 200 medarbetare är Åtta.45 tryckeri specialister på tidskrifter, årsredovisningar, butiksmaterial och kataloger och erbjuder allt inom tryck såsom flyers, foldrar, affischer, visitkort, vykort, broschyrer, kataloger, block, kuvert, kalender eller mappar.
Åtta.45 har långa relationer med sina kunder som återkommer, år efter år. Med ledord som: Omhändertagande, noggrannhet, utförande, kvalitet, leverans och pris samt en unik företagskultur där de anställda arbetar för helheten och inte tvärtom, är Åtta.45 ett vinnande lag där alla tar ansvar för sin insats.

Till Åtta.45 tryckeris lager i Falun söker vi nu flertalet personer som vill arbeta extra. Arbetsuppgifterna består av traditionellt lagerarbete, där du plockar ihop kampanjmaterial för utskick till butiker och ombud. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till Åtta.45.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier, arbete eller pension. Du innehar B körkort och goda datakunskaper. Som person är du punktlig, ordningsam och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en lagspelare med förmågan att se hur din insats bidrar till helheten. Du värdesätter ett bra arbetsklimat och sprider energi och glädje. Vi ser att du kan arbeta minst 1-2 pass i veckan och har du tidigare erfarenhet från lagerarbete är det meriterande, men inget krav.

För att läsa mer om ÅTTA.45 Tryckeri besök gärna deras hemsida: https://www.atta45.se/

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidater. Det finns alltså ingen tid att spilla, sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com