Tieto söker fullstack developer!

Tieto söker fullstack developer!

Har du minst två års erfarenhet av systemutveckling? Vill du göra skillnad och vara en del i utvecklingen av nya affärer och ny teknik? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Tieto är ett finsk-svenskt aktiebolag och IT-konsultföretag som finns i många länder och har ca: 14 000 anställda. Till kontoret i Falun söker vi nu dig som har minst två års erfarenhet av systemutveckling och som vill arbeta med olika utvecklingsuppdrag, kodning i både front- och backend avseende ett eller några system. Tjänsten är en direktrekrytering där StudentConsulting ansvarar över rekryteringsprocessen, men du blir anställd av Tieto.

På Tieto erbjuds du en utmanande position med stora möjligheter till professionell utveckling. Tietos kultur bygger på öppenhet och aktiv samverkan. Du kommer att bli en del av ett team som präglas av öppenhet och genuint engagemang. Tieto erbjuder dig en professionell miljö och plattform där du har möjlighet att direkt påverka din karriärsutveckling. Om du har en bra idé, kommer folk att lyssna på dig och med kvalitetsorienterade kollegor och intressanta kundrelationer på flera nivåer, hamnar du snart i viktiga uppdragsdiskussioner med kunder.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av:
  • .NET och C#
  • Testdriven systemutveckling och ramverk runt detta samt objektorienterad design som exempelvis SOLID-principer, GOF-patterns etc.
  • Övergripande kunskaper och erfarenhet kring Continous Integration d.vs. automatiserade byggen.
  • Design av http-baserade APIer
  • Javascrips klientutveckling: Typescript, Angular och React
  • MS SQL Server kombinerat med EF
  • Erfarenhet av agilt teamarbete och arbetssätt
Som person är du en teamspelare som sätter teamet före individen. Du är duktig på att förklara, övertyga, prioritera och enas. Du har en vilja att utvecklas och tar gärna en mentorsroll inom dina specialistområden. Du är kvalitetsmedveten, prestigelös och ansvarstagande. Samt socialt och kommunikativt begåvad.

Visst låter det som en spännande tjänst? Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Sökord: Backend, Frontend, Tieto, Systemutveckling, Programmering

Sökord: Backend, Frontend, Tieto, Systemutveckling, Programmering
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com