Systemspecialist/integratör sökes för direktrekrytering!

Systemspecialist/integratör sökes för direktrekrytering!

Har du ett stort intresse av att skapa smarta integrationslösningar? Vill du arbeta på ett företag som är ett ledande mjukvaru och tjänsteföretag med 15 000 anställda i 20 länder? Då kan du vara personen vi söker!

Information om uppdraget:

För Tietos räkning, söker vi nu en integrationskonsult till kontoret i Falun. Som integrationskonsult kommer du att bli spindeln i nätet hos Tietos kunder när det gäller att integrera interna system och att realisera kopplingar till kunder, leverantörer och logistikpartners. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna och duktiga kollegor i intressanta projekt. Hos Tieto blir du en viktig kugge på den ort du finns, men också i samarbete med kollegor på andra orter då Tieto alltid samarbetar och planerar utifrån en helhet och de kundåtaganden de har.

Du erbjuds en unik chans att göra skillnad och vara en del av Tietos utveckling av nya affärer och ny teknik. Dessutom erbjuder Tieto en utmanande position med stora möjligheter till professionell utveckling. Hos Tieto kommer du att ha möjlighet att direkt påverka din karriärutveckling. Om du har en bra idé, kommer folk att lyssna på dig. Vi tror att förtroende främjar frihet och kreativitet. Tietos kultur bygger på öppenhet och aktiv samverkan. Du kommer bli en del av ett team som präglas av öppenhet och genuint engagemang. Tieto erbjuder dig en professionell miljö och plattform där du utvecklas i din karriär. Med kvalitetsorienterade kollegor och intressanta kundrelationer på flera nivåer hamnar du snart i viktiga uppdragsdiskussioner med Tietos kunder.

Tjänsten är en direktrekrytering och på heltid. Tietos kontor är beläget i Falun, där 18st engagerade medarbetare verkar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller erfarenhet av design och utveckling av integrationslösningar på Microsoft-plattformen. Du har ett stort intresse av att skapa smarta integrationslösningar, har några eller flera års praktisk erfarenhet med inriktning mot Microsoft Biztalk eller andra integrationsplattformar. Samt erfarenhet och intresse av hybrida integrationslösningar, gärna med fokus på Azure.

Som person är du nyfiken och har ett tydligt driv i ditt arbetssätt och en förmåga att snabbt ta in ny information och föreslå idéer baserat på detta. Du är en ödmjuk person som inte har några problem med att dela med dig av kunskap till dina kollegor. Du förstår vikten av goda kundrelationer och är en god kommunikatör.

Stämmer detta in på dig? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Så sök redan idag!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se