Projektledare sökes till Borlänge!

Projektledare sökes till Borlänge!

Student Consulting har den stora äran att hjälpa vår kund som är Sveriges norska IT bolag, med ny personal. Kunden är just nu ett av Skandinaviens mest framgångsrika och expanderande konsultföretag.

Information om uppdraget:

Kunden finns på 15 kontor i Norge och Sverige, och är noterade på Oslobörsen. I företaget finns över 1200 talanger som hjälper och guidar deras kunder att möta framtidens utmaningar, med deras expertis och kunnande inom IT området.
Företagets mål är att fortsätta deras expansion i samma anda, och söker nu nya talanger som vill utvecklas tillsammans med kund i Borlänge.

Hos kund får du möjligheten att utvecklas med fokus på kompetensuppbyggnad och sociala aktiviteter där dem erbjuder spännande Meetups. Du som medarbetare får även avsätta arbetstid för att arbeta med egna projekt och utveckla något du själv tror på.

I Borlänge har dom nyligen startat kontoret och ser en stor potential i att kunna förstärka och utöka sin kundbas och närvaro i regionen. Företaget har en härlig stämning och stark tilltro på framtiden.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi projektledare med erfarenhet från offentlig sektor och företrädesvis från myndigheter. Projekten är av långsiktig karaktär och utförs oftast i kundens lokaler i Borlängeregionen.

Detta söker vi:

Projektledaren har ett självständigt ansvar för utvalda projekt, vilket omfattar planering, styrning och rapportering av framdrift samt avvikelse. Projektledaren fungerar som en viktig resurs för kundens ledning, och kommer få stort ansvar både gentemot kunden och i den egna organisationen. Aktuella kandidater behöver ha god förståelse för affärsprocesserna inom en eller flera branscher, gärna offentlig sektor, samt kunna göra självständiga bedömningar av affärsmässiga problemställningar och genomföra projekt enligt överenskomna tids- och kostnadsramar.

Om du är intresserad ska du ha
  • Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom IT
  • Erfarenhet från större projekt i stora organisationer
  • Erfarenhet av att tillämpa standardiserade metoder för projekt-/förvaltningsstyrning t ex XLPM, PPS, PM3 eller liknande
  • Erfarenhet av att tillämpa agilt arbetssätt
*Någon typ av projektledarcertifiering och/eller ITIL-certifiering
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se