Projektingenjör sökes till Svevia!

Projektingenjör sökes till Svevia!

Är du en strukturerad och ansvarsfull person? Är du duktig på att samarbeta och arbeta i team? Har du dessutom en ingenjörsutbildning och/eller erfarenhet från anläggningsbranschen? Då kan det vara dig, vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi projektingenjör/-er till ett av landets största väg- och anläggningsföretag där den huvudsakliga verksamheten är nybyggnation av vägar, betongkonstruktioner och markarbeten. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva och utveckla verksamheten nu och i framtiden. Denna tjänst är en direktrekrytering där StudentConsulting ansvarar över rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Svevia.

Rollen som projektingenjör innebär att vara projektstöd inom kvalitet, arbetsmiljö och miljö och du kommer att ingå i projekt-/platsorganisation. Som projektingenjör driver och medverkar du i Svevias förbättringsarbete, utveckling och implementering av ledningssystemet. Arbetsuppgifterna består av att hålla ihop projektets arbete när det gäller planering och utförande av kvalitetssäkring, arbetsmiljö och miljöarbete samt arbete med verifikation inom dessa områden. Som projektingenjör bevakar du ditt ämnesområde och ansvarar för att ny information sprids i organisationen.

Boende på annan ort under arbetsvecka är vanligt förekommande, då tjänsten i huvudsak är placerad i projekt.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har någon form av ingenjörsutbildning, alternativt flerårig branscherfarenhet inom roll som arbetsledare, mättekniker, platschef eller liknande. Har du även haft projektansvar tidigare så är det meriterande. B-Körkort och goda PC-kunskaper är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som exempelvis ledarskaps- och samarbetsförmåga. Andra viktiga egenskaper är engagemang, servicekänsla samt att du har ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt. Vidare har du ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Samt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Svevias värderingar är engagemang, samarbete och ansvar - vilka vi vill att du lever upp till. Läs mer om Svevias vision, affärsidé och värderingar, på: www.svevia.se

Och du! Sök tjänsten redan, idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Anläggning, Svevia, Projektingenjör

Sökord: Anläggning, Svevia, Projektingenjör
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com