Personal- löneadministratör inom bygg sökes till kund i Dalarna

Personal- löneadministratör inom bygg sökes till kund i Dalarna

Du kommer att jobba både operativt och strategiskt med frågor som lön, förmåner, pension, försäkringar, utbildning och hälsa/rehab.
Har du en utbildning inom lön och/eller ekonomi och har några års erfarenhet inom yrket så sök idag!

Information om uppdraget:

Som Personal- , löneadministratör samt kund- & leverantörsreskontra hos oss får du en självständig roll med stort eget ansvar. Vi ger dig frihet att strukturera upp ditt arbete och våra interna processer så att de på bästa sätt gynnar våra gemensamma mål och följer lagar och regler. Rollen har en stöttande funktion gentemot våra drygt 35 anställda, både tjänstemän och kollektivarbetare. Du är även kontaktperson gentemot fackförbund, branschorganisationer och övriga samarbetspartners.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar;
  • Leverantörs- & reskontra
  • Löneadministration och rapportering
  • Support/helpdesk till medarbetare
  • Chefsstöd inom arbetsrätt, kollektivavtal och övriga personalfrågor
  • Uppföljning av personalstatistik
  • Övrig administration
Tjänsten är en direkt rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos kund.
Tjänsten beräknas tillsättas omgående och tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig med utbildning inom lön och/eller ekonomi samt några års erfarenhet av jobba med löner, förmåner och övriga personalfrågor och löpande bokföring, det är meriterande men inte ett måste med erfarenhet från byggbranschen och dess kollektivavtal. Erfarenhet av Visma, Fortnox, SharePoint, Lösen, är meriterande.
Det här en roll som ställer höga krav på struktur och noggrannhet, men också på kommunikativ förmåga och servicekänsla. För att kunna stötta såväl kollegor som leverantörer är det viktigt att du även har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Är du en noggrann och positiv person kommer du trivas !
Du är lösningsorienterad, ansvarstagande och förändringsbenägen.
Vidare är du gärna delaktig och utvecklar och effektiviserar arbetet så att vi alltid arbetar på bästa möjliga sätt. Har du dessutom ett intresse för system och IT har du hittat rätt.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se