Mätningstekniker sökes till Svevia!

Mätningstekniker sökes till Svevia!

Har du ingenjörsutbildning eller flerårig erfarenhet inom roll som arbetsledare, mätningstekniker eller liknande? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Till ett av landets största väg- och anläggningsföretag söker vi nu 1-2 mätningstekniker. Tjänsterna är i projekt inom division anläggning, där den huvudsakliga verksamheten består av nybyggnation av vägar, betongkonstruktioner och markarbeten. Då tjänsterna innebär placering i projekt, kan boende på annan ort under arbetsveckor bli aktuellt. Dessa tjänster är direktrekryteringar där StudentConsulting ansvarar över rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Svevia.

Som mätningstekniker sköter du självständigt utsättning, inmätning, upprättar relationsunderlag, skapar maskinstyrningsdata, utför kvalitetsverifikat och mängdhantering i anläggningsprojekt. Arbetsuppgifterna innebär både att arbeta utomhus i projekten kombinerat med hantering av data i olika digitala system.

"Det här är ett oerhört omväxlande och stimulerande arbete. Jag trivs verkligen" - Linnea Hellsing, mätningstekniker på Svevia Dalarna. Läs mer om Linnea och rollen som mätningstekniker, på: www.svevia.se

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning, alternativt minst 2 års branscherfarenhet inom roll som arbetsledare, mätningstekniker eller liknande. Du har goda datakunskaper och ett digitalt teknikintresse. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper som värdesätts i rollen som mätningstekniker är din samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information. Du har en yrkesmässig ämneskunskap, där du ger prov på specialistkompetens och sakkunskap - samtidigt som du kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll. Du är van att ta ansvar och litar till ditt omdöme - du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt och kommer med förnuftiga och rationella bedömningar.

Du är resultatorienterad och fokuserar på resultatet samtidigt som du är innovativ och kommer med nya uppfinningsrika idéer och lösningar. Du räds inte förändringar och upplevs stabil - du stödjer och uppmuntrar andra när det uppstår problem, är bestämd och pålitlig.

Passar du in på beskrivningen ovan? Intervjuer sker löpande, så sök tjänsten idag!

Sökord: svevia, anläggning, mätningstekniker

Sökord: svevia, anläggning, mätningstekniker
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com