Mätchef sökes till ett av landets största anläggningsföretag!

Mätchef sökes till ett av landets största anläggningsföretag!

Till ett av landets största väg- och anläggningsföretag, söker vi nu 1-2 mätchefer. Har du ingenjörsutbildning eller flerårig erfarenhet inom roll som mätningstekniker, mätchef eller liknande? Är du redo för en ny utmaning? Då har du hamnat rätt!

Information om uppdraget:

Till Sveriges ledande driftentreprenör och ett av landets största väg- och anläggningsföretag söker vi nu 1-2 mätchefer. Tjänsterna är placerade i Falun inom division anläggning, där den huvudsakliga verksamheten består av nybyggnation och skötsel av vägar, betongkonstruktioner och markarbeten. Då tjänsterna innebär placering i projekt, kan boende på annan ort under arbetsveckor bli aktuellt. Dessa tjänster är direktrekryteringar och du blir anställd direkt av kund.

I rollen som mätchef samordnar du mätningsarbetet och mätningsteknikerna i ett eller flera projekt. Du ansvarar över utsättning, inmätning och mängdhantering i anläggningsprojekt samt framtagning av relationsunderlag, maskinstyrningsdata och kvalitetsverifikat. Arbetsuppgifterna innebär både att arbeta utomhus i projekten, kombinerat med hantering av data i olika digitala system.

Detta söker vi:

Vi söker dig/er som har ingenjörsutbildning, alternativ flerårig branscherfarenhet inom roll som mätningstekniker, mätchef eller liknande. Du har med fördel arbetat inom bygg-/anläggningsbranschen i tre till fem år och besitter goda datakunskaper och ett digitalt teknikintresse. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper som värdesätts i rollen som mätchef är din samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information. Du har en yrkesmässig ämneskunskap, där du ger prov på specialistkompetens och sakkunskap - samtidigt som du kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll. Du är van att ta ansvar och litar till ditt omdöme - du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt och kommer med förnuftiga och rationella bedömningar.

Som mätchef motiverar du ditt team och ger en tydlig riktningskänsla, så att de behåller fokus på uppsatta mål. För att lyckas med detta har du ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt, där du planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt.

Stämmer beskrivningen in på dig? Intervjuer sker löpande, så sök tjänsten idag!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com