Behöver du ett extra arbete?

Behöver du ett extra arbete?

Vi söker nu en flexibel person som kan tänka sig att jobba extra när behovet dyker upp.

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50%. Annan huvudsakligsysselsättning kan innebära studier, pension, annat deltidsarbete eller egen verksamhet. Vi söker dig som vill jobba med lite lättare uppgifter i ett socialt klimat där dina främsta uppgifter är att se till att alla är mätta och belåtna i den gemesamma matsalen.

Detta söker vi:

Vi söker en person som är flexibel och kan komma in med kortvarsel till arbetet och bistå med sina hjälpande händer. Vidare söker vi en person som kan smitta med positiv energi under dagens första timme till övriga anställda. Det är meriterande om personen ifråga har erfarenhet från matberedning sedan tidigare men inget krav. Du bör även vara strukturerad och noggran. Kom ihåg att du ska ha en annan huvudsakligsysselsättning för att söka denna tjänst. Låter detta som något som skulle passa dig sök tjänsten redan idag eller kontakta oss för mer information, hoppas vi hörs.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se