Extrajobb som receptionist Falun/Borlänge

Extrajobb som receptionist Falun/Borlänge

Dina arbetsuppgifter

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och ser dig om efter ett extrajobb?
I tjänsten som receptionist bemannar du receptionen i både Falun och Borlänge då vår kund har verksamhet på båda orterna. Arbetspassen är förlagda på vardagar och kan antingen vara 8 eller 4 timmar. Antalet pass varierar men vi förväntar oss att du kan arbeta och vara tillgänglig ca 16h/veckan. Självklart anpassar vi oss efter dina studier.

Dina arbetsuppgifter kan bestå av att ta emot och hjälpa såväl besökare som intern personal. Du ansvarar för mail och telefon, sköter posthantering, gör beställningar samt andra vanligt förekommande kontorsgöromål. Uppdraget förväntas starta omgående.

Din profil

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, driven och har en positiv inställning till det du gör. För rollen behöver du vara en handlingskraftig problemlösare som alltid sätter kundens behov först.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut, sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Malin Nygren via mail, malin.nygren@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Malin Nygren
Email Mejla Malin Nygren
Område Falun
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se