Vi söker dig som vill arbeta fokuserat med psykoterapier

Vi söker dig som vill arbeta fokuserat med psykoterapier

Vill du arbeta i en verksamhet med tydlig idé och värdegrund? Söker du ett jobb där du får möjlighet att utveckla din egen inriktning i en grupp tillsammans med andra psykoterapeuter?
Vill du jobba i en verksamhet där
människan - såväl du som medarbetare som våra konfidenter - står i centrum? Då kanske vi har jobbet för dig!


Om oss
Vi erbjuder psykoterapi, handledning och personalstöd i olika former, med kortare och längre kontakter, och bidrar till att utveckla organisationer och medarbetare.

Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut. Eftersom vi arbetar med en terapeutisk bredd och ett integrativt synsätt kan din grundutbildning och inriktning variera. Vi välkomnar sökanden med olika fördjupning och specialiteter inom KBT och psykodynamisk terapi. Vi förväntar oss förstås att du är engagerad, trivs med ditt yrke och vill utvecklas såväl i din egen roll som att vara med och utveckla S:t Lukas tillsammans med dina kollegor.

För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta självständigt och vilja möta en bredd av olika uppdrag. Arbetet förutsätter att du är relationsskapande och har hög integritet. Vi är en liten arbetsplats vilket ställer krav på eget ansvarstagande och flexibilitet. Arbetet kännetecknas tidvis av ett högt tempo och vi erbjuder därför våra medarbetare en god fysisk miljö, friskvård, regelbunden handledning och kontinuerlig kompetensutveckling. Du kommer till en arbetsplats där du inte är ensam utan får verka inom en ram och bredda dig professionellt med kompetenta kollegor.

Om ansökan och tillträde
I din ansökan vill vi att du berättar varför du söker till S:t Lukas, hur du ser på ditt arbete som terapeut och vad du vill bidra med hos oss. Bifoga ditt CV och ange gärna referenser.

Vi rekryterar och kallar till intervju löpande, men behöver din ansökan senast 23 oktober.
Mer info
Kontaktperson Ylva Appelgren
Telefon 023705040
Email Mejla Ylva Appelgren
Område Falun
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sanktlukas.se/dalarna
Sista ansökningsdag 23 okt (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

S:t Lukas är en idéburen organisation och vi är politiskt och religiöst obundna. En bärande idé är, att vi utgår från en helhetssyn på människan. En annan hörnsten är, att vårt överskott går tillbaka till verksamheten. Vi strävar efter att subventionera terapier för utsatta grupper som annars inte har råd, t ex unga vuxna.