Konstruktör vikariat, med möjlighet till förlängning

Konstruktör vikariat, med möjlighet till förlängning

Rotork är en världsledande tillverkare av manöverdon för avancerad processtyrning inom industrin. Gruppen omsätter 8 miljarder SEK och har 4000 anställda.

Vi finns representerade i ett 90-tal länder och har 22 tillverkande enheter spridda i världen. Rotork
Sweden AB i Falun konstruerar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa manöverdon för processindustrin.

Vi ingår i Rotork Fluid Systems och har mer än 50 års erfarenhet av pneumatiska, hydrauliska och elektriska manöverdon. 2019 förväntar vi oss omsätta 165 miljoner SEK och i Falun är vi 62 anställda. 80 % av vår tillverkning går på export.

För mer information se www.rotork.com. Vi ser fram emot en fortsatt positiv utveckling och för att möta marknadens krav på våra produkter söker vi vikarie till;

Konstruktör ett års vikariat, med möjlighet till förlängning.

Som konstruktör på Rotork Sweden AB kommer du att vara en del av teamet på Konstruktionsavdelningen.

Du kommer själv vara projektledare för mindre utvecklingsprojekt. Allmänt kan tjänsten beskrivas som mycket varierande då du kommer att ställas inför nya tekniska utmaningar i varje projekt.

I grunden har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning, gärna inom maskin eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Självklart har du erfarenhet av mekanisk konstruktion och 3D CAD sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsanpassad konstruktion.

Då du kan komma att ingå i internationella konstruktionsprojekt måste du kunna engelska i tal och skrift och ha vana av att arbeta i projektform.

För att passa i tjänsten tror vi att du har god samarbetsförmåga, är noggrann och systematisk med stor problemlösningsförmåga.

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om tjänsten.

Mikael Kalrot: Mikael.Kalrot@rotork.com
Åke Bäckman: Ake.Backman@rotork.com
Mer info
Kontaktperson Mikael.Kalrot@rotork.com
Email Mejla Mikael.Kalrot@rotork.com
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 20 juli 2019 (33 dagar kvar)