Godmottagare sökes under sommaren till Rolf Ericson Bil i Falun

Godmottagare sökes under sommaren till Rolf Ericson Bil i Falun

Om företaget

Rolf Ericson-företagen är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar och lastvagnar, Renault personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Sedan starten 1952 har företaget funnits i Dalarna.

Idag har vi anläggningar för försäljning och service av personbilar och lätta transportbilar i Borlänge och Falun via dotterbolaget Rolf Ericson Bil i Dalarna AB. Försäljning och service av lastvagnar finns i Borlänge och Mora och drivs av dotterbolaget Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB. Koncernen omsätter ca. 900 miljoner kronor och har 200 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en godsmottagare till vår anläggning i Falun. Tjänsten är ett sommarvikariat vars uppdragslängd sträcker sig mellan v. 24-31 med upplärningsperiod de första två veckorna.
Du ansvarar för ankommande gods, hanterar reservdelsplock till verkstaden samt hanterar avgående gods. Detta innebär bland annat att stämma av leveranser mot följesedlar, gå igenom leveranserna för att säkerställa att allt gods har kommit fram utan skador, reklamera skadat gods samt registrera in leveranserna i företagets datasystem.

Du kommer att transportera gods till olika verkstäder i Faluområdet vilket betyder att körkort B är ett krav.

Din profil

Vi söker en person som gillar att arbeta i ett högt tempo där mycket kan hända samtidigt. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Ditt arbetssätt är strukturerat men du är trygg och anpassar dig snabbt när arbetssituationen kräver flexibilitet. Du är representativ och har en god känsla för service. Du bör ha goda datavana och har med fördel arbetat med liknande sysslor tidigare.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka in ditt CV och personligt brev redan idag. Sista ansökningsdag 2019-05-01.

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Helene Söderlundt, helene.soderlund@clwork.se. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 1 maj (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se