Vi söker erfaren mekaniker/tekniker till vårt Skadecenter

Vi söker erfaren mekaniker/tekniker till vårt Skadecenter

Som auktoriserat skadecenter för reparationer på Volvo, Renault, Dacia, Mercedes, BMW, Mini och Nissan är det viktigt att vi håller en hög nivå på våra utförda arbeten. Vid våra två skadecenter i Falun och Borlänge jobbar vi ständigt med förbättringar och utveckling. Våra team består idag av skaderådgivare, skadetekniker, lackerare och reservdelspersonal. Vi behöver nu förstärka med erfarna tekniker till våra två anläggningar.

Tjänstebeskrivning
Bilarna vi reparerar blir mer och mer avancerade och din uppgift som mekaniker/tekniker är att stötta våra skadetekniker och lackerare med allt från felsökningar, initieringar, byte av mekaniska detaljer till justering av hjulvinklar.

Kunskap och kompetenser
Vi söker dig med god livserfarenhet som tycker det är inspirerande och roligt att arbeta tillsammans i team samt har bra känsla för kvalitet på utfört arbete. Utbildning för något av våra auktoriserade märken är meriterande men inget krav. Tjänsten kräver att du har övergripande branschkännedom, god datorvana samt B-körkort. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från liknande arbete.

Personliga egenskaper
Bra sammanhållning är viktigt för oss och vi förutsätter därför att du är en riktig lagspelare. Vi förutsätter att du är tekniskt intresserad och värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda. Du är lyhörd, strukturerad, stresstålig, flexibel samt har god planerings- och prioriteringsförmåga

Vi erbjuder dig
  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar i samverkan med övriga avdelningschefer och ledning.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter.
  • Generösa personalförmåner – bland annat; friskvård, personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten, reservdelar samt personalrabatter hos samarbetspartners.
Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Falun. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anders Holmgren, chef skadecenter 0243-25 77 81.

Låter det intressant? Lämna ansökan.
Sista ansökningsdag är 2022-10-31. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar lämplig kandidat. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till: jobba@rebil.se
Skriv: mekaniker/tekniker Skadecenter i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Holmgren
Telefon 0243-25 77 81
Område Falun
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rebil.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Rolf Ericson Bil vet vi att passion för arbetet, kunderna och medarbetarna skapar framgång. Vi befinner oss i ett intensivt skede med teknisk utveckling av både bilar och avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. Vi satsar på framtiden som går alltmer mot elektrifiering och det är verkligen en spännande tid att jobba på Rolf Ericson Bil.