Kundansvarig

Kundansvarig

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Kundansvarig till Riksbyggen i Dalarna

Riksbyggen i Dalarna är inne i en mycket spännande fas och söker nu Kundansvarig med utgångspunkt från Borlänge eller Falun.
Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och/eller tjänsteförsäljning och är sugen på att ta nästa steg i karriären? Är du dessutom intresserad av att bygga relationer? Då har vi jobbet för dig!

Vad ska du göra?
Som kundansvarig för ett antal befintliga kunder kommer du arbeta på ett affärsmässigt sätt för att stärka och utveckla kundrelationerna, för ytterligare ökad kundnöjdhet och stärkt affär.

Du kommer även att arbeta med införsäljning av våra tjänster till nya kunder. Arbetet är omväxlande och socialt tillsammans med medarbetare och kunder men du kommer också att arbeta självständigt med stor frihet. För att fånga upp nya behov och utveckla samarbetet med kunderna innebär ditt arbete att du deltar i olika möten med kunder och då träffar du exempelvis bostadsrättsföreningar och styrelseledamöter, fastighetsägare, inköpare, fastighetschefer och våra kunders förvaltare. Dessutom kommer du att samordna ett antal kundteam som kan bestå av Riksbyggens förvaltare, arbetsledare, ekonomer, energiingenjörer, drifttekniker, fastighetsskötare och lokalvårdare som arbetar i de olika kunduppdragen.

Vem är du?
Det här jobbet passar dig som är ansvarsfull, kommunikativ och långsiktig i ditt arbetssätt. Vi ser gärna du har några års erfarenhet från tjänsteförsäljning och helst även erfarenhet från fastighetsbranschen. Även att du är en van förhandlare samt är en god administratör.

Som person är du social, prestigelös, driven och du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter. Du har utbildning på lägst gymnasienivå och uttrycker dig väl - i såväl tal som skrift. Meriterande är om du har kunskap om och erfarenhet av hur en bostadsrättsförening fungerar. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav då vissa resor förekommer i tjänsten.

Vad kan Riksbyggen i Dalarna erbjuda dig?
Riksbyggen i Dalarna är en arbetsgivare som månar om sina anställda genom att bland annat erbjuda en coachande miljö där medarbetarnas personliga utveckling har hög prioritet. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med erfarna och hjälpsamma kollegor som har roligt tillsammans på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i antingen Borlänge eller Falun.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Sök tjänsten i dag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta kundgruppschef Joacim Backelin på tel. 023-70 43 42 eller via e-post på joacim.backelin@riksbyggen.se.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan omgående, dock senast 10 maj 2021.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till Riksbyggen!

Riksbyggen i Dalarna
Marknadsområde Dalarna förvaltar fastigheter på uppdrag av cirka 115 bostadsrättsföreningar och 50 kommersiella/ offentliga fastighetsägare i de flesta av Dalarnas kommuner. Vi är 65 engagerade medarbetare som arbetar med ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, energieffektivisering, fastighetsdrift, fastighetsservice, fastighetsjour och lokalvård.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.