Teknisk specialist svagström, Regionfastigheter

Teknisk specialist svagström, Regionfastigheter

Arbetsuppgifter

Regionfastigheter svarar för Region Dalarnas samlade lokalhållning. Vårt uppdrag är att till regionens kärnverksamheter erbjuda lokaler och service baserad på en hållbar samhällsutveckling. Vi förvaltar ca 400 000 kvm lokaler samt hyr in externt ca 140 000 kvm. Omsättningen inom fastighetsförvaltningen uppgår till ca 540 mnkr. De största objekten är länets sjukhus, men vi förvaltar även folkhögskolor och vårdcentraler i länets kommuner.

Regionfastigheter är inne i ett expansivt skede. Vi utvecklar lokaler och fastigheter för nya och befintliga kunder genom både om- och nybyggnation och behöver därför förstärka organisationen.

Som teknisk specialist svagström blir du systemansvarig för våra svagströmssystem. Du kommer att inneha en strategisk roll för att upprätthålla och öka robustheten i våra system, som innefattar:
  • Brandlarmssystem
  • Passerkontrollsystem
  • Kallelsesignalsystem
  • Övriga telesystem
I arbetet ingår att upprätta och underhålla våra planer för kommande investerings- och underhållsåtgärder. Du kommer att tillsammans med övriga medarbetare initiera, beställa och delta i projekteringar och utredningar i våra investerings- och underhållsprojekt.

Du kommer att ingå i ett kompetent beställarteam och ska bidra med dina kunskaper inom svagströmsområdet. Tjänsten är länsövergripande med placeringsort Falun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller likvärdigt. Du bör ha erfarenhet av arbete med svagströmssystem för tekniskt avancerade byggnader.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är kreativitet, samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta strukturerat och analytiskt. Intresse för att skapa goda kund- och leverantörsrelationer är också viktigt. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift är därför nödvändigt. Körkort krävs för tjänsten.

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Kristina Appelberg
Telefon 023-490138
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regiondalarna.se
Sista ansökningsdag 9 jan 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!