Divisionschef psykiatri och habilitering

Divisionschef psykiatri och habilitering

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en trygg och innovativ divisionschef som drivs av tanken att få vara med och påverka framtidens Hälso- och sjukvård inom en stor organisation. Hälso- och sjukvården har ställts inför utmaningar som vi aldrig tidigare mött eller som ingen av oss kunde förutse. Vi kan stolt konstatera att vår organisation åstadkommit stora förändringar och tack vare fantastiska insatser från alla våra medarbetare har vi ställt om verksamheten för att klara utmaningarna på bästa sätt, och det fortsätter vi med, varje dag. Det är en lärorik tid som visar att tillsammans är vi starka och att vi behöver varandra för att nå framgång. Vill du vara med och bidra till sjukvårdens fortsatta positiva utveckling? Vi vill förstärka de goda erfarenheterna och utveckla våra arbetssätt bland annat inom digitalisering för att på lång sikt skapa de bästa förutsättningar för en ännu bättre Hälso- och sjukvård i Dalarna. Du kommer, tillsammans med övriga divisionschefer och hälso- och sjukvårdsdirektör, forma och utveckla hälso- och sjukvården i Dalarna. Du leder och utvecklar din division för att optimera arbetssätt och ge medarbetarna rätt verktyg för att lyckas i sina roller. Du ingår i ledningsgruppen för hälso- och sjukvården där ni tar ansvar för att hälso- och sjukvården uppfyller sitt givna uppdrag för patienterna med säkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet i samverkan med andra berörda verksamheter. I uppdraget ingår även samarbete med interna och externa vårdaktörer samt samverkan med fackliga organisationer. Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen med ett chefsförordnande på fyra år. Befattningen är direktunderställd hälso- och sjukvårdsdirektören och är placerad i Falun.

Din profil

Du har en relevant akademisk utbildning, kunskap och erfarenhet från hälso- och sjukvården, du är en erfaren chef och ledare med bakgrund från komplexa organisationer och erfarenhet av att leda genom andra. Tjänsten innebär ansvar för ekonomi- arbetsmiljö- och personalfrågor. Har du dokumenterad erfarenhet av detta är det meriterande samt gärna erfarenhet från arbete inom politiskt styrd organisation. Körkort erfordras.

Som ledare är du trygg i din yrkesroll och har förmåga att fatta beslut för att leda psykiatri och habilitering tillsammans i en gemensam riktning. Du är framåtriktad, kommunikativ, lyhörd och ser fördelarna med god samverkan. Du har förståelse för och kan analysera komplexa organisationer utifrån ett helhetsperspektiv. Befattningen förutsätter ett intresse för forskning, utbildning och innovation.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Erica Sundin, erica.sundin@clockwork.se, 0733-51 27 60. Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se senast 27/11. Vi se fram emot din ansökan!

Kontakter till fackliga företrädare kommunal.centralt@regiondalarna.se
vision.falun@regiondalarna.se
ledarna.dalarna@regiondalarna.se
saco.dalarna@regiondalarna.se
marion.vaeggemose@vardforbundet.se
Mer info
Kontaktperson Erica Sundin
Telefon 073 351 27 60
Email Mejla Erica Sundin
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Hälso- och sjukvården är indelad i fem divisioner; kirurgi, medicin, psykiatri, primärvård och medicinsk service. I division psykiatri samlas 9 verksamheter och divisionen har totalt ca 1000 anställda. Divisionen består av öppenvårdspsykiatrin i Dalarna, Barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, rättspsykiatri och allmänpsykiatrin.