Processägare till Falun

Processägare till Falun

Är du en lyhörd, prestigelös och driven person med erfarenhet inom exempelvis fastighetsförvaltning och/eller projektledning? Har du erfarenhet av strategiskt arbete inom organisationsövergripande utvecklingsarbete? Brinner du för att leda, styra och utveckla processer för att uppnå strategiska mål? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en Processägare till en offentlig sektor i Falun. I din roll kommer du att verka inom verksamhetens Facility management, enhetens uppgift är att med ett förvaltningsövergripande fokus koordinera och utveckla servicetjänster. Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och som trivs i en kommunikativ roll med varierande arbetsuppgifter och högt tempo.

Omfattning:
Heltid. Uppdraget sträcker sig 3-6 månader och kan därefter leda till en anställning hos kund.

Arbetsbeskrivning

Som processägare inom fastighetsdrift är din främsta uppgift att leda, styra och systematiskt utveckla processer utifrån kvalité och strategiska mål. I din roll kommer du, tillsammans med ett team om 6-8 personer, att arbeta med processledning, kvalitetskontroller, projektledning samt verksamhetsutveckling. Du förväntas säkerställa att processen för fastighetsdrift är ändamålsenlig och kostnadseffektiv genom kundfokusering och omvärldsbevakning.

Du förväntas i din roll som processägare driva projekt och utredningar samt styra och följa upp processer samt driva och medverka i olika utredningar/projekt utanför den egna huvudprocessen.

Du ansvarar bl.a. för att organisera nätverk/styrgrupp mellan linje och process i ett länsperspektiv, samordnar utbildning och upphandling inom processen samt säkerställa styrdokument, rutiner och instruktioner kopplat till processen. Du kommer även att ha en konsultativ roll gentemot organisationens chefer och ledare i det dagliga arbetet.
  • Styra, leda och utveckla processer inom fastighetsdrift
  • Processledning, kvalitetskontroll, projektledning och verksamhetsutveckling i team.
  • Kostnadseffektivisera processer inom fastighetsdriften
  • Organisering av nätverk och styrgrupper mellan linje och process i länet.
  • Konsultera och stötta chefer/ ledare inom verksamheten
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift. Kanske kommer du från industri- eller byggbranschen? Vi ser att du har erfarenhet av projektledning och/ eller arbetsledning samt att du har kunskap inom riskbedömning och riskhantering. Då det förekommer tjänsteresor inom Dalarna är B-körkort ett krav.

Har du en ingenjörsbakgrund eller liknande erfarenhet samt erfarenhet av processutveckling, upphandling- och inköpsprocesser så är detta meriterande för tjänsten. Kanske är du utbildad fastighetsingenjör?

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-02-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: sofie.aniliadis@randstad.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 4 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.