Inköpare

Inköpare

Nu söker vi en teknisk inköpare till en statlig myndighet i Falun. Är du tekniskt intresserad och brinner för att stötta inom inköp och upphandling? Är du en person som trivs med att arbeta självständigt samt drivande i processer? Då har vi uppdraget för dig.

Omfattning: Heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig till 2019-08-30. För rätt person kan uppdraget leda till en anställning hos kund.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk inköpare arbetar du med att stödja verksamheten i att matcha inköp inom IT samt mediaproduktion med statliga regelverk och befintliga avtal. Du förhandlar priser med leverantörer och har kännedom om leverantörsmarknaden, kostnadsutveckling inom området i kombination med insikt och kunskap i verksamhetens avtal.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Ansvar för inköp inom IT och mediaproduktion inom ramarna för befintliga avtal.
  • Inledande arbete kring direktupphandling
  • Kontakt och förhandling med leverantörer
  • Sondering av leverantörsmarknaden
Som inköpare hos vår kund kommer du att arbeta i en inspirerande arbetsmiljö och ingå i verksamhetens ekonomiavdelning. Avdelningen arbetar i stor utsträckning konsultativt gentemot organisationen i stort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av inköp, IT och/ eller mediaproduktion. Du ska även ha kännedom om leverantörsmarknaden. Det är meriterande men ej ett krav om du har erfarenhet av upphandling och inköp inom offentlig sektor.
  • Erfarenhet av inköp
  • Tekniskt intresse
  • Kännedom om marknaden inom IT och elektronik.
Som person ser vi att du är van att arbeta självständigt och drivande i processer. Du är initiativ- och ansvarstagande, flexibel, prestigelös och har lätt att samarbeta.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: helge.boren@randstad.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.