Säljare till Dalarna

Säljare till Dalarna

Vill du öka försäljningen i Sveriges ledande företag i maskinuthyrningsbranschen? Då är detta tjänsten för dig! Vi arbetar i team bestående av säljare och kundcenterpersonal, och nu utökar vi laget med en byggmaskinssäljare på fältet för att ta ytterligare affärer.

Arbetsuppgifter
Arbetet är självständigt och kräver att du själv planerar din arbetsdag. Du arbetar enligt Ramirents säljprocesser och ansvarar för försäljning med fokus på kunder i Dalarna.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Utveckla kundrelationer
  • Skapa affärer med nya och redan existerande kunder genom kundbesök, kundaktiviteter etc.
  • Hålla en pipeline av potentiella affärer
  • Utvärdera säljprojekt
  • Ge input till din egen säljbudget och leverera enligt denna
Bakgrund
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av försäljning på fältet. Du har gymnasial utbildning, goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Någon form av utbildning inom försäljning, eller erfarenhet från maskinuthyrning alternativt byggindustrin, ses som meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av försäljning och trivs i rollen som säljare ute på fältet hos befintliga och potentiella kunder. Din goda kommunikativa förmåga gör att du har lätt för att skapa goda relationer med så väl kunder som kollegor; det leder fram till högre volymer och bättre resultat, vilket också är din drivkraft. Du arbetar proaktivt och är en utåtriktad, energisk person som tycker om utmaningen i komplex försäljning.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Villkor
Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort: Falun
Omfattning: Heltid

Ansökan
Vill du vara en del av vårt team? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Skicka den gärna så snart som möjligt; ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2021-06-10. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Distriktschef Sandra Sjöholm via telefon 026-66 45 14 eller mail sandra.sjoholm@ramirent.se.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.