Uppdragsledare inom Elteknik

Uppdragsledare inom Elteknik

Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt teknikdriv för att vara med och bygga framtidens samhällen på Ramboll. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en vilja och förmåga att driva och leda uppdrag inom elteknik. Om du är vår nya uppdragsledare - klicka på knappen "Apply" nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra Elteknik i Dalarna

Som vår nya uppdragsledare kommer du att vara en del av vår eltekniksenhet i Falun och Mora. Vi är idag 14 drivna medarbetare med blandad senioritet och specialistområden. Vi arbetar i en bra blandning av stora och små uppdrag så du som uppdragsledare kommer få en variation i vardagen.

På Ramboll har vi ett fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid. Detta innebär att vi vill erbjuda våra medarbetare en stimulerande och utvecklande vardag, med härliga kollegor och intressanta uppdrag, men där det också finns möjlighet att ha energi över till tid med familjen eller fritidsintressen .

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Projekt- och uppdragsledning av stora och små projekt
  • Marknadsbearbetning av både befintliga och nya kunder
  • Kunskapsdelning och mentorskap till mer juniora medarbetare för utvecklas framåt tillsammans
  • Samarbete nationellt och internationellt med Rambollkonsulter
Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:
  • Du har minst 7 års erfarenhet inom elteknikskonsultrollen, varav något år som uppdragsledare
  • Du har en utbildningsbakgrund som högskoleingenjör eller motsvarande
  • Du har en vana att arbeta med AutoCAD/MagicCAD och/eller Revit/MagicCAD (starkt meriterande)
  • Du är en nyfiken person och drivs av att hitta nya lösningar på de problem man ställs inför som konsult
  • Du har en kombination av ett teknik- och säljdriv
Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till Ramboll Buildings

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2020-03-08.
Mer info
Kontaktperson Patrik Danielsson
Telefon 070-2006527
Email Mejla Patrik Danielsson
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramboll.se/karriar
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)