Erfaren Säljare till Nordlo i Falun

Erfaren Säljare till Nordlo i Falun

Har du förmågan att inspirera och engagera? Har du erfarenhet av försäljning inom IT och B2B? Är du ansvarstagande och vill vara med och driva vår försäljning framåt i Dalarna?
Då kan den här rollen vara för dig.
Just nu söker vi en erfaren Säljare till vår försäljningsavdelning i Falun.

Dina kollegor
Samarbete är en grundläggande förutsättning för oss på Nordlo – oavsett var vi arbetar är vi ett Nordlo. Vår försäljningsavdelning i Falun består idag av 6 personer och är en del av Nordlos försäljningsgrupp i Gävle, Eskilstuna, Skellefteå, Umeå och Uppsala. Vi strävar alltid efter att jobba nära varandra, trots distans, med högt i tak och ett stort engagemang.

Gruppen leds av Försäljningschef André Lunneborg. Hans ledarskap beskrivs som lyhört och transparent med stor frihet inom givna ansvarsområden. För honom är det viktigt att arbetet präglas av engagemang och utveckling.

Din roll
En arbetsdag som Säljare hos Nordlo präglas av stor variation och ställer krav på högt ansvarstagande där du driver dina egna affärer framåt. Du kommer ansvara för förvaltning av befintliga kunder men framförallt att hitta, söka upp och bearbeta nya kunder. Du planerar själv dina arbetsdagar utifrån tydligt uppsatta mål.

Du är
Att du har en egen drivkraft och ett stort engagemang i allt du gör ser vi som en självklarhet. Du ska ha hög social kompetens, inge stort förtroende och inneha förmågan att utveckla befintliga och nya affärsrelationer på ett strukturerat sätt. Du är resultatorienterad och målinriktad samt noga med detaljer och förstår vikten av att ha löpande kommunikation med kunden.

Som person är du positiv, prestigelös och har integritet. Ett intresse för, och en nyfikenhet på, vår verksamhet och affär är viktigt. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga kvalitéer.

Du har god erfarenhet av försäljning inom:
  • Drift/Hosting
  • IT-säkerhet
  • Licenser
  • Eller annan specialisering inom IT
För tjänsten krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Naturligtvis Nordlo
För oss är digitalisering ett mänskligt hantverk. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att organisationer står väl rustade inför framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan.

Vi tror att nyckeln till vår snabba utveckling är att våra roller går att forma efter medarbetarnas passion och personliga drivkrafter, och för oss är ditt välmående otroligt viktigt. Hos oss kan du förvänta dig följande:

  • Hög delaktighet och möjlighet att påverka
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Nära samarbete mellan team och kollegor
  • Ett starkt och närvarande ledarskap
  • En god balans mellan arbetstid och fritid
Vill du veta mer? På vår hemsida kan du komma närmare oss, vår kultur samt våra medarbetare.

Är du vår nästa Säljare? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Utesäljare, Data & IT, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordlo.com
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.

Nordlo har över 800 medarbetare på 46 orter i Sverige och Norge, omsättningen uppgick år 2021 till 1,7 miljarder SEK.