Redovisningsansvarig till Arctic Paper

Redovisningsansvarig till Arctic Paper

Uppdraget
Som redovisningsansvarig är din huvudsakliga uppgift att sammanställa ekonomisk rapportering och bokslut. Du är ansvarig för och ser till att siffrorna är korrekta och tillförlitliga och sker enligt god redovisningssed. På ekonomiavdelningen arbetar idag 6 personer. I din roll som Redovisningsansvarig koordinerar du redovisningsarbetet i teamet. Du bidrar i det dagliga arbetet med att utveckla den finansiella rapporteringen. Du har också en samordnande funktion i budgetprocessen och är sakkunnig inom redovisning och exempelvis momsfrågor. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.


Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning, alternativt flerårig erfarenhet av liknande arbete. Kanske har du tidigare erfarenhet från att arbeta på revisionsbyrå? Har du erfarenhet från arbete i en större koncern är det meriterande. Som person har du god kommunikativ förmåga när du i din roll har mycket kontakt med medarbetarna i organisationen. Du pratar och skriver obehindrat på engelska. Du arbetar proaktiv med att försöka ligga steget före i planeringen av redovisningsarbetet och du tar gärna initiativ till förbättringar. Du är trygg och stabil i din yrkesroll.

Vi erbjuder
En intressant tjänst väntar på dig och en anställning hos en av Dalarnas största privata arbetsgivare. Du får vara en del av ett team med stora möjligheter att påverka och utveckla ditt arbete. Som anställd hos Arctic Paper har du möjlighet att verka i en internationell och dynamisk organisation, där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00 . Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande

ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. I bolaget finns tre pappersbruk, Arctic Paper Munkedals, Sverige. Arctic Paper Grycksbo, Sverige och Arctic Paper Kostrzyn, Polen. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år. Huvuddelen säljs genom 14 av bolagets egna försäljningskontor i Europa. Arctic Paper S.A. är noterat på börsen i Warszawa sedan oktober 2009 och sedan december 2012 på NASDAQ i Stockholm. Mer information på www.arcticpaper.com
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NXTjobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt nästa jobb. Vårt uppdrag är att göra skillnad. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.