Platschef till Depona

Platschef till Depona

Depona tillhandahåller en kundanpassad arkiv- och digitaliseringstjänst med högsta möjliga kvalité, baserad på förvaltning av alla typer av dokumentation och ritningar. Förvaltningen sker med tillämpning av innovativa kundanpassade lösningar för att säkerställa och underlätta arkivering och återsökning.

Depona har ett affärsområde, dokumenthantering, och ett fokus: Att till ett konkurrenskraftigt pris leverera den bästa (service, kvalité, teknik) arkiv- och digitaliseringstjänsten på marknaden. Bolagets tjänster omfattar arkivering och konvertering till digitalt format av alla typer av mediabärare som pappersdokument, ritningar, kartor, röntgenfilm samt därutöver, olika digitala medier och digital arkivering.
Depona AB är moderbolag i en dokumenthanteringskoncern som omfattar dotterbolagen:
Arkivservice Svenskt Arkiv AB, Swedish Safebox AB, OCT Arkiv AB, Svenskt Dataarkiv AB, Infoscandic AB och ABM Produkter AB.
I koncernen ingår även helägda dotterbolag i Norge, Danmark, Finland och Lettland.

Deponakoncernen omsätter ca 160 milj kr. Antalet anställda är ca 150 st. Läs mer om Depona på depona.se

Är du Deponas nya platschef i Falun?
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten med tydliga ledaregenskaper och som trivs i en roll med mycket ansvar.

Vem är du?
Du skall ha erfarenhet av att leda arbete inom tydliga strukturer där kvalité och förfinade processer är nyckeln till framgång. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom de kontakter och den informationshantering som ingår i rollen ställer krav på det.

Som platschef har du ansvar för arbetsplats och drift och ska arbeta för att optimera säkerhet och effektivitet. Du har personalansvar för cirka 20 personer och kommer även att vara processansvarig för två av våra stora kunder. Du har stor erfarenhet av att jobb i olika IT-miljöer med flera systemlösningar.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt, är noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Du är kommunikativ och förtroendeingivande i din dialog med kollegor och kunder och van att arbeta långsiktigt med dina kontakter. Du är duktig på att förvalta men har samtidigt ett intresse av att på sikt utveckla verksamheten. Detta gör du dels genom att utveckla personalen men även genom att arbeta proaktivt med kunder och främja hög kundnöjdhet. Vi söker dig som är trygg i dig själv och som är redo att vara med och driva Deponas verksamhet vidare framåt. Du rapporterar till Deponas produktionschef.

Ditt uppdrag
  • Operativt ansvarig för en enhet med 20 personer.
  • Arbetsfördelning och prioritering.
  • Sätta mål, följa upp och rapportera kvalitets- och produktionsmål.
  • Sätta processer, utvärdera och analysera arbetsprocesser.
  • Systematiskt säkerhets-, arbetsmiljö- och brandskyddsarbete.
Arbetet kommer att genomföras i samarbete med bland annat produktionschef, platschefer från övriga enheter samt kvalitets- och säkerhetschef.

Vi erbjuder
Om du har intresse för en spännande och viktig roll i Deponas fortsatta resa finns här en spännande utmaning i en framgångsrik koncern. Du ingår i ett dynamiskt team på vårt kontor i Falun och du rapporterar direkt till vår produktionschef.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan, 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.