Leveranschef till Office IT Partner i Dalarna

Leveranschef till Office IT Partner i Dalarna

Office IT-Partner är, tillsammans med Dicom och Zetup, en rikstäckande koncern med 33 kontor från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Vi är ca 550 anställda och erbjuder våra kunder en lokal förankring och ett starkt engagemang tillsammans med en stor koncerns resurser.
Office IT-Partner Dalarna är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Dalarna. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT.


I samarbete med NXTjobb söker Office IT Partner Dalarna nu en Leveranschef.

Ditt uppdrag
Som Leveranschef kommer du att ha ett omväxlande och utmanande jobb. Du kommer rapportera direkt till VD och ingå i företagets ledningsgrupp. Du förväntas ta ett stort ansvar att driva utvecklingen av verksamhetens kvalitet och effektivitet.
Din främsta uppgift kommer vara att säkerställa kvalitén på tjänsterna som Office IT Partner levererar till sina kunder liksom att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att lyckas med detta. Leveranschefen ansvarar för att driva och utveckla verksamheten inom några av företagets viktiga serviceområden. Ditt ansvar innefattar en personalgrupp med medarbetare som finns placerade i Dalarna. I ditt team ingår 3 teamledare som du arbetar tätt med för att få hjälp med att leda och fördela det dagliga arbetet ute hos kunderna. Din organisation ansvarar för kundsupport via vår helpdesk, drift och förvaltning av kunder, vår driftshall samt tekniker, konsulter och projektledare.

Vem är du?
Vi söker dig som är ambitiös och framåtlutad samt har en generell IT kompetens och förståelse. Vi är övertygade om att du motiveras och drivs av att utveckla andra människor och verksamheter där lönsamhet, kvalitet och tillväxt står i fokus. Din sociala kompetens är hög och du behöver vara avslappnad och van att jobba i en föränderlig organisation och under i ett högt tempo. Som person är du van vid att arbeta på ett strukturerat sätt. Du är noggrann och har en stor målmedvetenhet att genomföra arbetet med hög kvalitet. Rollen som Leveranschef innebär mycket ansvar och passar därför dig som är självgående och som gärna kommer med förslag och idéer på förbättringspunkter. Du är en lagspelare, är van vid att samarbeta med olika människor och är bra på att skapa nya arbetsrelationer. Efterfrågade kompetenser:
  • Akademisk utbildning eller motsvarande och god IT kunskap
  • Flertalet års yrkeskunskap med relevant erfarenhet
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Vana av att leda och fördela arbete i en komplex vardag
Vi erbjuder
Ett spännande jobb på ett framgångsrikt företag som växer och behöver fler sköna, kompetenta och framåtlutade medarbetare.
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

NXTjobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt nästa jobb. Vårt uppdrag är att göra skillnad. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro. www.nxtjobb.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.