Företagssäljare till Canon Dalarna

Företagssäljare till Canon Dalarna

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt?
Vi söker Företagssäljare dokumenthantering till vårt kontor i Falun med distrikt Dalarna. Canon Business Center Dalarna växer och behöver förstärka säljteamet med ytterligare medarbetare. Vi söker nu en säljare till vårt kontor i Falun. Du kommer att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösningar inom dokumenthantering. I vårt sortiment finns allt från enkla kopiatorer till uppkopplad avancerad mjukvara. Du sätter dig in i kundens behov, föreslår lösningar, genomför försäljning och utvecklar relationen. Dina kunder kommer vara medelstora företag. Du kommer att jobba med nykundsbearbetning samt utveckla och förvalta befintliga kunder.


Vem är du?
Du är en driven och framåtsträvande person, social och utåtriktad med ett stort mått av affärsmannaskap. Du är tävlingsinriktad och trivs med att få arbeta i frihet under ansvar. Du är en målmedveten person som vet att hög aktivitetsnivå ger bäst resultat. Du har grundläggande IT-kunskaper (Office-paketet), talar och skriver god svenska och har körkort för personbil. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av B2B och uppsökande försäljning.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet!

Vi erbjuder:
Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med - alla känner till Canon! Du blir en del av en god säljorganisation som erbjuder säljstöd, tekniskt stöd och en strukturerad och beprövad försäljningsmetod. Du får också goda utvecklingsmöjligheter, Canon har ett eget karriärutvecklingsprogram och ser gärna sina medarbetare växa inom företaget..
Ett spännande uppdrag i ett expansivt företag, där du kommer att fokusera på att hjälpa företag och organisationer i Dalarna att få den mest optimala lösningen för sin dokumenthantering. Om du känner igen dig, hör gärna av dig till vår talangscout
Eva-Marie Vernersdotter Ryan på 070-781 05 66 som ansvarar för rekryteringen och som gärna vill ha en dialog med dig eller hennes kollega Jan Hedman på 076-014 81 00.

Ansökan gör du här på talang.nxtjobb.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NXTjobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt nästa jobb. Vårt uppdrag är att göra skillnad. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.