Administrativ chef till Depona

Administrativ chef till Depona

Depona tillhandahåller en kundanpassad arkiv- och digitaliseringstjänst med högsta möjliga kvalité, baserad på förvaltning av alla typer av dokumentation och ritningar. Förvaltningen sker med tillämpning av innovativa kundanpassade lösningar för att säkerställa och underlätta arkivering och återsökning.

Depona har ett affärsområde, dokumenthantering, och ett fokus: Att till ett konkurrenskraftigt pris leverera den bästa (service, kvalité, teknik) arkiv- och digitaliseringstjänsten på marknaden. Bolagets tjänster omfattar arkivering och konvertering till digitalt format av alla typer av mediabärare som pappersdokument, ritningar, kartor, röntgenfilm samt därutöver, olika digitala medier och digital arkivering.
Depona AB är moderbolag i en dokumenthanteringskoncern som omfattar dotterbolagen:
Arkivservice Svenskt Arkiv AB, Swedish Safebox AB, OCT Arkiv AB, Svenskt Dataarkiv AB, Infoscandic AB och ABM Produkter AB.
I koncernen ingår även helägda dotterbolag i Norge, Danmark, Finland och Lettland. Depona koncernen omsätter ca 160 milj kr. Antalet anställda är ca 150 st.


Är du den stjärna vi söker för rollen som Administrativ Chef för ekonomi och HR inom Depona?

I denna nyinrättade tjänst har du en delad roll med ansvar för både ekonomi- och HR-funktionen.

Till arbetsuppgifterna hör:
  • Upprättande av budget och bokslut, löpande prognos, analys och resultatuppföljning.
  • Intern och extern ekonomisk rapportering och redovisning till ledning och styrelse.
  • Utveckling av rutiner och processer för att sätta upp och nå verksamhetsmål.
  • Fortsatt utveckling av finansiell infrastruktur för koncernens alla bolag.
  • Ansvarig för personal och lönehantering.
  • Stöd till koncernen i personalfrågor avseende bl a kompetensförsörjning och kompetens-utveckling, rekrytering, anställningsavtal, tolka kollektivavtal och genomföra fackliga förhandlingar.
  • Administrativa upprätthållandet av en god arbetsmiljö.
  • Du har tillgång till ett team av 5 personer som arbetar på Deponas koncernadministration.
Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och god kännedom om HR och lön. Du har erfarenhet av en liknande tjänst med både ekonomi och HR-frågor gärna från ett internationellt företag. Vana av att utveckla interna rutiner och processer är meriterande. Du är inte rädd för att ta i där det behövs.
Då Depona är en nordisk koncern som levererar till många av våra största banker, börsbolag etc ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du är väl förtrogen med moderna ekonomi- och administrativa IT-system.

Du är en ansvarstagande person som arbetar noggrant och strukturerat och får saker uträttade med hög kvalitet. Du är självgående och van att leda och driva dina projekt. Vidare har du en god analytisk och strategisk förmåga med känsla för helheten, liksom ett intresse för organisations- och verksamhetsutveckling. Att du har en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och lyhörd samt besitter en väl utvecklad kommunikativ förmåga ser vi som självklart.

Vi erbjuder
Om du har intresse för en spännande och viktig roll i Deponas fortsatta resa finns här en spännande utmaning i en framgångsrik koncern. Du ingår i ett dynamiskt team på vårt kontor i Falun och du rapporterar direkt till vår vd.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Eva-Marie Vernersdotter Ryan, 070-781 05 66 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.

Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.