Moveum AB söker Marknadskoordinator

Moveum AB söker Marknadskoordinator

Dina arbetsuppgifter

Du blir en del av Moveums sälj - och marknadsteam och dina arbetsuppgifter är att analysera vår målgrupp och kreativt maximera efterfrågan på våra produkter. Detta samtidigt som du säkerställer att vårt varumärke exponeras på rätt sätt. Förutom en hel del marknadsföring arbetar du med att stötta kollegor med material och presentationer, planerar mässor, driver kampanjer samt jobbar med grafisk produktion. Du kommer också att vara delaktig i vår närvaro i sociala medier samt den utveckling av vår webbprofil som pågår.

Din profil

Vi ser att du har god erfarenhet från liknande tjänster. Du är självgående och har en stark kreativ ådra. Du har god organisationsförmåga, förmåga att läsa trender och ett driv att vinna marknadsandelar. Du gillar att ha flera projekt igång, samtidigt som du ska ha lätt för att prioritera och vara strukturerad.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För ytterligare frågor om tjänsten kontakta gärna Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist på 0733-512 705. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 1 april 2019. Observera att vi gör löpande intervjuer och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Falun
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Moveum löser vi problem som människor möter i vardagen. Vi gör det med egen utveckling och med smarta produktlösningar. Våra produkter fyller en nyckelroll vid anpassning av bostäder för äldre människor och då det föreligger en funktionsnedsättning. Vår utveckling ligger i framkant och vi har en marknadsledande roll inom flera av våra produktområden. Vi har en tät samverkan mellan utveckling, produktion och marknad och behöver nu förstärka vårt team med en vass marknadskoordinator. Vi vill att du ska ta en aktiv del i utvecklingen av företagets budskap och profilering. Vår verksamhet finns i Falun där du kommer att arbeta, men våra kunder finns över hela norden med fokus på Sverige. Du kommer att ha en nyckelroll hos oss och medverka till att vi ska kunna fortsätta vår utveckling och nå våra högt satta mål.