Sälj-koordinator

Sälj-koordinator

Moveum
Moveum utvecklar, tillverkar och säljer flertalet olika produkter för att anpassa bostäder för människor med olika behov. Vi är marknadsledande inom vår bransch och gillar att driva marknaden framåt med bättre lösningar som ger nöjdare kunder. Vi finns i Falun, Dalarna men du hittar våra produkter och kunder runt om i hela landet. Att vi själva tillverkar produkter ger oss möjlighet att anpassa eller utveckla nya smarta lösningar för att fler människor ska ges möjlighet till ett mer självständigt liv.

Vem du här

Vi söker dig som är redo att bygga upp en egen roll inom ett växande företag som Moveum. För att lyckas tror vi att du har erfarenheter sedan tidigare där du värderar en tydlig struktur och ser lösningar istället för problem. Du som person trivs när det är många bollar i luften och gillar att söka kontakt med nya människor. Rollen som sälj-koordinator kommer innebära att du blir en naturlig spindel i nätet för våra externa resurser och en lika naturlig kontaktpunkt för alla våra intressenter.

Arbetet som Sälj-koordinator
I din roll har du daglig kontakt med kommunanställd vårdpersonal runt om i landet där din förmåga att bygga relationer är viktig, du är deras kontakt med oss och därmed vårt ansikte utåt. I ditt dagliga arbete jobbar du för att få bokade besök åt våra fältsäljare. Din roll är starkt knuten till fältsäljarna, vilka du är i nära kontakt med kring olika ärenden och möjligheter. I din roll på Moveum har du stor möjlighet att påverka hur arbetsmetoden ska fungera och se ut. Du är ansvarig för att dokumentera och beskriva arbetssätt samt att tillsammans med dina kollegor utvärdera metoden. Du förväntas införa nya metoder och idéer för att fortsatt förbättra och effektivisera arbetssättet för att vi ska bli fler.

Din närmsta chef är försäljningschef som är ditt naturliga bollplank och som du rapporterar till.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig att sätta en egen prägel på din dag och möjlighet att bygga upp en nyckelroll hos oss.

Du har eget kontor dator och telefon. Vi erbjuder dig friskvård och friskvårdsbidrag samt fast lön. På Moveum finns kollektivavtal.
Du har möjlighet att styra din tid men förväntas finnas tillgänglig på kontoret under våra öppettider. Hos oss finner du en arbetsplats med många olika roller under samma tak då vi arbetar nära mellan kontor och produktion. Vem vet, kanske är det du som kommer med nästa idé på en smart produkt från Moveum?

Låter det här som något som skulle passa dig så är det inget att tveka på, hör av dig!

Vi vill anställda dig omgående och du ställer frågor om tjänsten direkt till:

Försäljningschef Filip Berglund 023-79 22 04

Ekonomichef Johan Nylander 023-79 22 06

Skicka in ditt CV och gärna en kortfattad beskrivning om dig själv direkt till johan.nylander@moveum.se
Mer info
Kontaktperson Johan Nylander
Email Mejla Johan Nylander
Område Falun
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://moveum.se
Sista ansökningsdag 8 jan 2023 (37 dagar kvar)