Vi expanderar i hela Dalarna och söker hisstekniker

Vi expanderar i hela Dalarna och söker hisstekniker

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god gemenskap, sammanhållning och trivsel. Känner du dig också stolt för det arbete du utför? På Midroc Electro sätter vi våra medarbetare i centrum och yrkesstoltheten är viktigt. Vill du bli en del i vårt team?

Inom vår hissverksamhet i Dalarna är vi en grupp om drygt 15 kollegor - och nu vill och behöver vi bli fler!

Om arbetet

Vi har serviceavtal med många stora fastighetsägare i Dalarna och även flera pågående installationsprojekt. Du kommer att i första hand arbeta med planerad service och förebyggande underhåll. Samt ombyggnader och installation av hissar. Inom Dalarna jobbar vi tillsammans och har minst två kollegor i varje lag.

Om dig

För att vara aktuell som hisstekniker hos oss behöver du i grunden ha du en elteknisk utbildning och erfarenhet av praktiskt arbete som elektriker. Det är meriterande om du har erfarenhet från hiss- eller lyftbranschen, men inget krav.

I rollen som hisstekniker kommer du att varje dag möta kunder och kollegor. Så för att trivas hos oss behöver du därför känna dig trygg i att skapa och upprätthålla goda relationer. Du kommer till stor del att arbeta självständigt och själv lägga upp ditt eget arbete. Det är därför viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt samtidigt som du är strukturerad och får saker gjorda.

Arbetsområde

Vi söker hisstekniker till hela Dalarna. Placeringsort efter överenskommelse.

Krav

Du som söker har ECY certifikat och B-körkort.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Martin Jobs på telefon: 070-731 54 80 eller e-post: martin.jobs@midroc.se

Ansökan

Vi gör löpande urval, registrera din ansökan så snart som möjligt.

Din anställning hos Midroc Electro

Förutom att du får grymma kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet mm
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar och bilhyra
  • För förmånliga priser hyra boende i Sälen
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär inom bolaget
Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (1 dag kvar)