CNC operatör till Midroc Electro AB

CNC operatör till Midroc Electro AB

CNC operatör till Midroc Electro AB

Har du en strävan att göra positiv skillnad varje dag? Nu har du möjligheten att bli en del av Midroc Electro AB som är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Midroc Electro AB söker nu erfarna CNC operatörer för uppdrag på deras mekaniska verkstad i Hofors. På uppdraget kommer du att arbeta med CNC -styrda maskiner som du förbereder, övervakar och ansvarar för. Som person är du noggrann, nyfiken och trivs att arbeta i industrimiljö.

För rätt person kan detta uppdrag leda till anställning hos Midroc Electro AB. Till en början ingår uppdraget i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos Midroc Electro AB.

Omfattning:

Heltid

Arbetsbeskrivning:

Arbetet ställer krav på hög samarbetsförmåga, tekniskt kunnande, kvalitémedvetenhet och noggrannhet. I arbetet förekommer underhåll av maskiner och verktygsbyten samt mätning och kontroll av produkters kvalité. Produktionen är mestadels korta serier, så är man bekväm att ställa maskiner så är det plus.

Kvalifikationer
  • CNC utbildning eller relevant erfarenhet
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • Meriterande truck- och traverskort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information:

Åsa Hedlund, Konsultchef, asa.hedlund@randstad.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:

2018-09-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.