Säljare

Säljare

Önskar du att jobba med Nordens största och främsta varumärke! Nu har vi etablerat oss i Sverige och söker 5 ytterligare hungriga säljare!

Maskineriet AS är Norges största och främsta Callcenter. Vi har funnits i Norge sedan 2010 och vunnit utmärkelsen ''Årets Callcenter' sju av de åtta senaste åren.

Vi har nu etablerat oss i Falun och söker motiverade säljare till vårat callcenter i Falun.

Du har nu en unik möjlighet att arbeta tillsammans med flera av Nordens största och främsta aktörer inom sina områden, och vi erbjuder nu en unik möjlighet för dig som önskar utveckla dig som säljare och kundrådgivare.

Vi söker nu säljare och kundrådgivare till vårt projekt tillsammans med Fortum, My Safety og Bonnier.

Arbetsuppgifter avser dels kontakt med befintliga kunder, men även att knyta nya kundkontakter över telefon. Vi har toppmoderna kontorslokaler i Falun, men erbjuder även möjligheten att arbeta hemifrån, alternativt en kombination av båda delar.

Vi söker dig som önskar en karriär inom försäljning samt dig som motiveras av att tävla och drivs av en prestationsbaserad lön. Du som är initiativtagande och drivs av att uppnå goda resultat. Som säljare hos oss brinner du för att nå målen genom att arbeta strukutrerat och målintriktat. Som framgångsrik säljare i Maskineriet blir du uppmärksammad, och vi erbjuder stora möjligheter för utveckling hos oss i Maskineriet.

I Maskineriet fokuserar vi på utveckling av våra anställda, och för de som visar framfötterna finns alltid möjligheten att klättra i karriären. Företaget växer och vi behöver därmed fler teamleaders. Maskineriet är därför en väldigt bra arbetsplats att påbörja sin karriär inom sälj- och ledarskap. Hos oss får du möjlighet att erhålla kunskap och erfarenhet som du tar med dig genom hela livet!

Under rådande restriktioner kommer vi att genomföra intervjuer och uppstart digitalt.

Du som söker:
  • Utåtriktad och engagerad - god kommunikationsförmåga
  • Drivs av resultat och är målinriktad
  • Brinner för att sälja
  • Flytande i svenska skriftligt och muntligt
Vi erbjuder:
  • Mycket goda lönevillkor, fastlön + provision
  • Grundläggande sälj- och produktupplärning
  • Regelbunden uppföljning tillsammans med teamleader, för bästa möjliga utveckling
  • En arbetsmiljö med unga och proffsiga kollegor
  • Stora möjligheter för utveckling som säljare och ledare, både i Sverige, men även i norden!
Arbetstid är 08:45 till 17:00 och passar perfekt för dig som önskar att jobba i ett högt tempo, lära känna nya människor och vara en del av en fantastisk arbetsmiljö!

Vi på Maskineriet är i dag 350 anställda, men söker nu ännu fler duktiga och hungriga personer med ambitioner om att ta steget vidare i karriären!

Låter detta som något för dig, kontakta oss idag!

For mer information, ta kontakt med Fredrik Johansson på tel: 0736390527 eller mejl: fredrik.johansson@maskineriet.no

Välkommen med din ansökan idag till fredrik.johansson@maskineriet.no alternativt via knappen "Ansök nu"!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.maskineriet.no/jobbe-hos-oss/
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Efter 10 år har Maskineriet vuxit att bli Norges största och främsta Callcenter med några av Norges främsta och starkaste varumärken på kundlistan. Vi sysselsätter över 450 anställda fördelat på 3 geografiska områden i Norge - Skien, Moss, Oslo. Och vi startar nu upp i Falun. Vi samarbetar med en rad spännande uppdragsgivare och levererar kundservice, markandsföring och försäljning över telefon.

Adress: Zettergrens väg, 791 77 Falun