Lediga jobb som Processoperatör hos NKT i Falun

Lediga jobb som Processoperatör hos NKT i Falun

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos NKT i Falun. Det här är den perfekta chansen för dig som vill utveckla dina kunskaper inom tillverkningsindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som processoperatör kommer du att arbeta på det spännande och innovativa företaget NKT i Falun. I rollen kommer du framför allt att kontrollera tillflöden av material i maskinen, ansvara för att ställa in och sköta maskinerna och ansvara för den dagliga driften på avdelningen. Utöver det kommer du att hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter vid behov. Det är därför viktigt att du alltid är öppen för att lära dig nytt och hjälpa till där det behövs.

Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett. Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos NKT.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett genuint teknikintresse. Det är viktigt att du är noggrann och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Viss erfarenhet av industriellt arbete kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.

Mer specifikt söker vi dig som har:
  • erfarenhet från tillverkningsindustrin
  • truckkort A och B
  • traverskort
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • möjlighet att jobba i skift
  • ett stort teknikintresse.
  • trivs med ett fysiskt jobb
Det är även meriterande om du har utbildning i hjärt- och lungräddning eller ELSA -elsäkerhet vid arbete.

Erbjudande
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.