Försäljningschef till M-Bilar Group AB i Borlänge

Försäljningschef till M-Bilar Group AB i Borlänge

Har du arbetat framgångsrikt några år med försäljning och som chef? Vill du utvecklas i ett företag med ett fantastiskt premiumbilmärke och driva försäljning med nöjda kunder och gott resultat som följd? Är du redo för nästa steg i karriären?

FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL M-BILAR GROUP AB I BORLÄNGE

Det går mycket bra för BMW Group i Sverige och våra återförsäljare. M-Bilar Group AB är auktoriserade återförsäljare för BMW, utför service och reparationer på BMW, samt tillhandahåller reservdelar och tillbehör.

Din roll
Som Försäljningschef hos oss på M-Bilar Group AB i Borlänge kommer du att leda och optimera försäljningsavdelningen. Du ansvarar över professionella försäljare som du coachar, inspirerar och följer upp i det dagliga. Tillsammans med din personal driver och utvecklar du försäljningen av BMW på både nya och begagnade bilar.

Som Försäljningschef samarbetar du med flera funktioner i vår organisation för att utveckla arbetet och vår service mot kund. Du arbetar strategiskt såväl som operativt med försäljning av bilar, har egna kunder och planerar aktuella försäljnings- och marknadskampanjer i samråd med Head of Sales på M-Bilar Group AB centralt. Du har ett resultat- och budgetansvar.

Din roll och dina arbetsdagar är väldigt varierande med inslag av både kundmöten, uppföljning och målstyrning samt ett ledarskap där du inspirerar dina medarbetare att nå sina mål. Du erhåller en nyckelfunktion på M-Bilar Group AB där du rapporterar direkt till Head of Sales och sitter med i ledningsgruppen.

Vem trivs här?
På M-Bilar Group AB tycker vi om att göra affärer och ge våra kunder en service över förväntan. Vi ser att du tidigare arbetat med att driva försäljning med ansvar för ett säljteam i en verksamhet med stort kundfokus. Du motiveras av att göra affärer och ge kunder service i toppklass. Du har ett väl upparbetat nätverk i och runt Dalarna.

Ditt ledarskap präglas av ett entusiasmerande, kommunikativt och coachande sätt. Du har en vilja av att bygga ett team och ge medarbetarna rätt förutsättningar för att lyckas. Du har en förmåga att behålla det övergripande ansvaret för försäljningsarbetet utan att fastna i detaljer. Du är positiv i ditt sinnelag, vilket smittar av sig på dina kollegor och medarbetare.

Som person är du resultatinriktad och driven. Ditt driv kombinerar du med en stor samarbetsförmåga och lyhördhet där du bygger förtroendeingivande relationer med kunder och medarbetare. Då din arbetsdag varierar har du en förmåga att ta fullt ansvar för ditt arbete där du på ett lösningsfokuserat och flexibelt sätt löser eventuella utmaningar som dyker upp. Tidvis är det mycket högt tempo och det krävs att du kan behålla ditt lugn och fokusera på att leda och coacha för bästa resultat.

Vad erbjuder vi?
Du får en nyckelfunktion inom M-Bilar Group ABs organisation där du får vara med och påverka fortsatta försäljningsframgångar. Vi är ett team som har hög trivsel på företaget, där du kommer att få samarbeta med engagerade och kompetenta kollegor. Du kommer att få delta i BMWs Certifieringsutbildning för Försäljningschefer och kontinuerligt delta i BMWs produkt- och vidareutbildningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark, Adecco Group. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Lena Köhlin på lena.kohlin@badenochandclark.se.

Du söker tjänsten på www.bmwframtid.se, vi har ingen möjlighet att administrera ansökningar via epost. Som en del i vår kvalitetssäkrade process kommer du att få utföra personlighetstester och videointervju. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten söker du senast 20 juni och därefter påbörjas urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 20 juni (2 dagar kvar)