Senior Jurist, Ludvig & Co Dalarna

Senior Jurist, Ludvig & Co Dalarna

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer? Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) erbjuder dig som jurist en bred kundbas, god kompetensutveckling samt möjligheten till specialisering inom olika rättsområden.

Som jurist hos oss får du arbeta självständigt med utmanande uppdrag samtidigt som vi som arbetsgivare värdesätter att du har en fritid och ett privatliv utanför din yrkesroll.

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Mattias Bergdahl berättar:

På kontoret i Falun blir du en del av ett team på sammantaget ca 25 medarbetare, varav i dagsläget 2 jurister. Vi ska nu växla upp, bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Vi jobbar för alla våra kontor i Dalarna och vi finns på orterna Falun, Mora, Borlänge, Hedemora, Avesta och Ludvika.

Som grupp värdesätter vi öppenhet och gemenskap. Tillsammans arbetar vi med ett proaktivt arbetssätt med stort fokus och engagemang för våra kunder. Som medarbetare är du unik - du är hos oss för att du är du och för att du är bra på det du gör. Som team utmanar vi ständigt oss själva, samtidigt som vi har roligt på jobbet.

För oss är det viktigt att vi alltid är genuina och professionella i våra kundmöten och att det finns ett stort engagemang bakom det vi gör. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, ekonomi, affärsrådgivning, fastighetsförmedling och lön - tillsammans kan vi därför alltid hjälpa kunderna ett steg längre. För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta med.

Om tjänsten

Den aktuella tjänsten är huvudsakligen inriktad mot ekonomisk familjerätt men uppdra inom övriga områden förekommer också. Du kommer organisatoriskt att tillhöra vårt kontor i Falun. Är du dock boendes på någon annan ort i Dalarna så går det bra att i stor utsträckning förlägga arbetstiden vid något av våra övriga närliggande kontor. Resor mellan våra kontor i Dalarna kommer regelbundet att förekomma.

En viktig del i rollen innebär ansvar för att skapa engagemang gentemot marknaden med syfte att attrahera nya kunder. Andra viktiga delar innebär att skapa nätverk, både internt och externt, samt att ständigt hålla dig uppdaterad i branschaktuella händelser. Du kommer även vara mentor till andra jurister och få stort ansvar att driva juridiken framåt i Dalarna tillsammans med oss.

Som anställd hos oss har du alltid möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. I din roll som jurist hos oss är en central uppgift att samverka med ekonomer, affärsrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning.

För att lyckas behöver du
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang och driv
  • Juristexamen eller annan likvärdig utbildning
  • Erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete
Har du tidigare erfarenhet av konsultrollen eller serviceyrke så är det meriterande. Som person tycker du om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger Dalarna i framkant!

Låter det här som du?

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast den 2022-06-26. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Kontorschef Mattias Bergdahl, tel. 023 - 939 23 eller mattias.bergdahl@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Jurist, bolagsjurist, familjerätt, familjerättsjurist, fastighetsrätt, affärsjurist, affärsjurist jobb, law, juridik, affärsjuridik, generationsskifte, advokat, advokatbyrå, immaterialrätt, paralegal, konsult, senior jurist, skattejurist, skatt
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (1 dag kvar)