Värdetransportör i Falun

Värdetransportör i Falun

Är du en engagerad och serviceinriktad person? Trivs du med att arbeta självständigt och ta ett stort ansvar? Då har vi tjänsten för dig. Loomis, ett stort globalt företag, söker dig som vill arbeta som värdetransportör.

Vad gör en värdetransportör?
Som värdetransportör är du Loomis ansikte utåt. Arbetet är omväxlande och du träffar många kunder under din körning. Du utgår från vårt kontor i Falun där du får en lista över vilka kunder du ska besöka under dagen. Du levererar kollin, hämtar dagskassor, laddar uttagsautomater och tömmer serviceboxar. I slutet av dagen återvänder du till kontoret med kollin som du hämtat hos kunderna.

Kvalifikationer
Fullgjord väktarutbildning
Fullgjord gymnasieutbildning
Behärska svenska i tal och skrift
Inneha b-körkort
Vara ostraffad, drogfri och ha en ordnad privatekonomi

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss är du en serviceinriktad och engagerad person med hög integritet och noggrannhet. Eftersom vi arbetar med kontanthantering och säkerhet är du ansvarsfull, självständig och kan ta egna initiativ.

Varför arbeta på Loomis?
För oss är det viktigt att du trivs på arbetsplatsen och med oss som arbetsgivare. Du kommer att ingå i ett team med prestigelösa kollegor som stöttar och månar om varandra. Vi tycker det är viktigt med mångfald där alla kan bidra med sina erfarenheter och kunskaper. Hos oss är alla lika viktiga, oavsett roll eller anställningstid.

Loomis har de senaste sex åren blivit utsedd till ett av
Sveriges mest attraktiva företag att göra karriär inom. Om du visar driv och engagemang erbjuder vi många utvecklingsmöjligheter internt.
Loomis har ett stort utbud av förmåner och rabatter via bl.a. Benify. Vi anordnar personalaktiviteter och du får också ett årligt friskvårdsbidrag.

Detta är en behovsanställning vilket innebär att inget arbetstidsmått är fastställt utan vi kallar in dig med kort varsel. Det kräver att du som person är flexibel. Under juni till augusti ska du kunna arbeta heltid.

Lön är enligt kollektivavtalet för Bevaknings- och säkerhetsföretag.
Mer info
Kontaktperson Anna Winberg
Telefon 0702-31 93 30
Område Falun
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.loomis.se
Sista ansökningsdag 14 apr (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering.
Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål. Vi ser helt enkelt till att flödet av kontanter fungerar så enkelt som möjligt i samhället. Vi är drygt 900 medarbetare och finns på 13 orter. Koncernen är internationell med huvudkontor i Stockholm.