Mättekniker till Liljedal Geodesi AB

Mättekniker till Liljedal Geodesi AB

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team på tolv personer. De flesta jobben är i norra Dalarna och i mellansverige, men jobb i övriga Sverige förekommer också. Du kommer att göra inmätningar och utsättningar av exempelvis byggnader, ledningar och vägar. Jobbet innebär även att du granskar ritningar. Rollen innebär många kontaktytor så som byggledare, projektledare, anläggningsarbetare, platschefer och produktionschefer, därför är din sociala kompetens viktig. Då jobben är utspridda så förekommer det övernattningar. I och med detta så möjliggörs även att anställningsorten ej behöver vara i Mora. Bor du idag i eller omkring Mora, Falun eller Avesta så är det optimalt.

Din profil

Vi tror att du idag jobbar som mättekniker eller mätingenjör. Har du jobbat eller jobbar du som byggnads-/ anläggningsingenjörer eller anläggnings-/ byggnadsarbetare och i en ledande befattning har du goda förutsättningar för att passa och lyckas i denna roll.

Som person är du som det tidigare nämnts en social person som gillar kontakten med andra människor. Att du har gott ordningssinne och god administrativ förmåga tar vi för givet. Att jobba i en IT-baserad miljö är något som du ser som en självklarhet och är förmodligen en del i ditt jobb idag. En egenskap som också värderas högt är din förmåga att ensam lösa eller hitta lösningar på situationer som ej gått att planera eller förutse, du är och gillar att vara lösningsfokuserad med andra ord.

Det finns mycket goda förutsättningar för att utvecklas inom företaget och i denna roll.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering och du kommer att bli anställd av Liljedals Geodesi.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Clockworks rekryteringskonsult Patrik Eriksson.

Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb, dock senast den 1 mars 2020. För ytterligare information om Liljedal Geodesi besök gärna www.liljedalgeodesi.se
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Liljedal Geodesi utför mätningsuppdrag åt entreprenadföretag, kommuner, beställare och projektörer.
Med senaste tekniken inom GPS och mätteknik genomför vi våra jobb med precision.

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett helhetskoncept med mätning. Exempel på uppdrag som vi utför är tex. inmätning, utsättning, stommätning, mängdberäkning, mängdreglering och projektering.