Kuben Ventilation söker VVS-montör

Kuben Ventilation söker VVS-montör

Tjänsten
Kuben Ventilation söker en VVS-montör för montering av vatten och värme vid tillverkningen av ventilationsaggregat och tillhörande produkter samt service och installation ute hos kunder i Sverige, Norge och i viss mån Finland.

Du kommer att få upplärning på hur Kubens aggregat tillverkas och fungerar för att sedan bli en självgående VVS-montör. Kubens aggregat innehåller både värmepumpar, vattenbatterier och rördragning till detta.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning eller arbetserfarenhet inom VVS. B-körkort är ett krav då arbetet kräver att du kör bil till servicearbeten ute på fält.

Personlighet
Vi är på jakt efter någon som vill ha en möjlighet att utvecklas i ett företag som ständigt bryter ny mark och utvecklas. Du har ett driv att lära dig nya saker och leverera en hög kvalité.

Du är social, gillar att arbeta så väl själv som i team och framförallt slutför uppgifter du tagit dig an eller blivit tilldelad. Att vara ute på vägarna är något du trivs med då du kommer arbeta en hel del med service av aggregat ute hos kund.
Mer info
Kontaktperson Linnea Berg
Email Mejla Linnea Berg
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kubenventilation.se
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.

Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov.
Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande "utanför boxen".

Veckans affärer har nyligen utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.