Vi söker en Bovärd

Vi söker en Bovärd

Vi söker dig som har förmågan att ge service som märks och är lite av en tusenkonstnär!

Tjänsten är placerad på området Norslund i Falun. Som bovärd på området jobbar du för att utveckla ett socialt hållbart område där våra hyresgäster trivs och känner stor stolthet att bo. Du ingår i ett team med två andra bovärdar där ni ansvarar för skötsel av våra hyresgästers yttre- och inre boendemiljö samt reparationer.

Du är vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och sätter en stolthet i att området är helt, rent och tryggt. Du ansvarar för ca 200 lägenheter och hur väl du lyckas i ditt arbete har stor betydelse för hur våra kunder trivs med sitt boende.

I skötseln av yttre miljö ligger fokus under sommarhalvåret på skötsel av rabatter, buskar och grönytor. Vintertid är snöröjning och halkbekämpning centrala delar.
I skötseln av den inre miljö ingår bland annat att hålla snyggt i husens allmänna delar, utföra slutbesiktningar och introducera nyinflyttade i området.
När en boende får ett fel i sin lägenhet så är det du som kommer till undsättning. En stor del av felen reparerar du själv medan du i andra fall fungerar som en intern beställare av det som ska utföras.

På Kopparstaden har vi ett starkt samhällsengagemang och tar ett stort socialt ansvar vilket det är viktigt att du attraheras av. Norslund är ett levande område där våra hyresgäster kommer från världens alla hörn och här bor många barn. I området har vi tillsammans med barnen utvecklat området NeNoCourt som ska bjuda in till en aktiv fritid och mötesplats dit alla är välkomna. I din roll förväntas du vara engagerad och drivande i utvecklingen av området som sker i nära samverkan med våra hyresgäster.
Tillsammans med vår Bosociala samordnare kommer du att besöka våra hyresgäster i förebyggande syfte. Vi jobbar ofta i projektform med andra kollegor så det är viktigt att du är kommunikativ och gillar att ta för dig.

Din kompetens:
  • Du har 3-årigt gymnasium med praktisk inriktning gärna fastighetsanknuten.
  • Du har minst 3 års yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen eller som reparatör/installatör mot privatkund.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med skötsel av grönytor.
  • Du har erfarenhet av kundbemötande.
  • Du är van att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.
  • Du har B-körkort och traktorvana är en fördel.
  • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, och engelska i tal

Dina egenskaper:
Som person är du är engagerad, händig och fokuserad på lösningar. Du tycker om att träffa människor, är bra på att kommunicera och gillar att arbeta med olika saker. Du har hög integritet och förståelse för våra kunders olika behov. Du har branschvana och har tidigare arbetat med mycket eget ansvarstagande.

Upplysningar:

Bovärdschef Sofia Tornberg, 023-458 17.
Facklig representant Fastighets, Linus Korpi, 023-858 76.

Vi har valt rekryteringsförfarande och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag eller rekryteringsföretag.

Tjänsten är tillsvidare. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Sista ansökningsdag är 9 oktober
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kopparstaden.se
Sista ansökningsdag 9 okt 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du jobbar hos oss kan vi garantera dig ett spännande jobb, utmaningar och kunniga kollegor. Vi är c:a 120 medarbetare vid Kopparstaden och hos oss finns en mängd olika yrkesroller och arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker det är betydelsefullt att arbeta med service, träffa människor och utveckla våra fastigheter. Hos oss på Kopparstaden får du stor möjlighet att vara delaktig i verksamheten genom att påverka det egna arbetet och den arbetsgrupp du tillhör. Här tillåts du att ta ansvar och växa i den roll du har. Som medarbetare erbjuds du en mängd förmåner.