Sommarjobba hos oss!

Sommarjobba hos oss!

Sommarjobb Fastighetsskötsel
Vi söker dig som är född 2004 eller tidigare och är beredd på att jobba med utemiljö i alla väder. Vi förväntar oss att du har driv, att du kan ta tag i uppgifter och lösa dem på egen hand. Att du tycker om att jobba tillsammans med andra är en förutsättning.

Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor.

I ansökan vill vi att du berättar lite om dig själv. Har du tidigare erfarenhet av liknande jobb eller har jobbat hos oss tidigare så är det meriterande.

Perioden för sommarjobb är 14/6 - 13/8 och de vi anställer arbetar 4-7 veckor av dessa. Är det någon vecka under perioden som du inte har möjlighet att jobba så skriv det under övriga upplysningar i din ansökan.

Upplysningar:
Sofia Tornberg tel. 023-45817
Fredrik Gedin tel. 023-45894
Patrick Kaemmerle tel 023-45855

Sista ansökningsdag är den 29 mars
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.kopparstaden.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du jobbar hos oss kan vi garantera dig ett spännande jobb, utmaningar och kunniga kollegor. Vi är c:a 120 medarbetare vid Kopparstaden och hos oss finns en mängd olika yrkesroller och arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker det är betydelsefullt att arbeta med service, träffa människor och utveckla våra fastigheter. Hos oss på Kopparstaden får du stor möjlighet att vara delaktig i verksamheten genom att påverka det egna arbetet och den arbetsgrupp du tillhör. Här tillåts du att ta ansvar och växa i den roll du har. Som medarbetare erbjuds du en mängd förmåner.