Säsongsarbete fastighetsskötsel (under perioden 1/4-31/8)

Säsongsarbete fastighetsskötsel (under perioden 1/4-31/8)

Vi söker dig som har fyllt 18 år, har körkort och vill säsongsarbeta hos oss under perioden april till augusti.

Arbetsuppgifterna är skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar samt att hålla rent och snyggt i våra källare, vindar och tvättstugor. Du kan även komma att assistera våra bovärdar vid reparationer. Du är vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och sätter en stolthet i att det är helt och rent i ditt område. Hur väl du lyckas i ditt arbete har betydelse för hur våra hyresgäster trivs med sitt boende.

Som person är du drivande, tycker om att ta tag i uppgifter och lösa dem. Då du kommer att arbeta nära våra bovärdar och sommarjobbare är det även viktigt att du tycker om att samarbeta med andra.

I ansökan vill vi att du berättar lite om dig själv. Har du erfarenhet av liknande arbete eller har arbetat hos oss tidigare är det meriterande.

Vi kommer också att anställa en person till vår studentgrupp. I den tjänsten ingår en rad administrativa uppgifter samt lägenhetsbesiktningar och du förväntas hantera engelska i tal och skrift. Är du intresserad av studenttjänsten så skriver du det under "övriga upplysningar" i ansökningsformuläret.

Upplysningar:
Sofia Tornberg tel. 023-45817

Sista ansökningsdag är den 29 februari.

Startdatum (ansökan) 2020-01-13
Stoppdatum (ansökan) 2020-02-29
Mer info
Kontaktperson Sofia Tornberg
Telefon 023-45817
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.kopparstaden.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (36 dagar kvar)