Markansvarig

Markansvarig

Som markansvarig arbetar du med vår utemiljö. Du är en viktig del i att våra områden är tilltalande och vackra ur ett kundperspektiv samt effektiva och rationella ur ett förvaltningsperspektiv.

I dina arbetsuppgifter ingår att driva diverse mindre markprojekt. Exempel på projekt är dränering av hus, asfaltering, utbyte av växter i en plantering, nyanläggning av lekplatser och grillplatser. Projekten utförs ofta av en extern entreprenör med dig som beställare.
Du ansvarar för dina projektets hela genomförande från start till besiktning avseende samordning, resurs- och produktionsplanering, kvalitet, ekonomiskt utfall samt kontakt med hyresgäster, entreprenörer och bovärdar.

I din roll arbetar du nära våra bovärdar. För dem fungerar du som ett bollplank i frågor gällande mark och utemiljö. Det kan handla om val av växter, hur något ska skötas eller vad som är lämpligt att göra med en specifik yta.

Du ansvarar även för växtinköp, större trädåtgärder, trafik- och intern skyltning samt är kartprogramsansvarig. Tillsammans med vår Inköpsansvarig tar du fram handlingar för våra avtal kopplade till mark och följer upp dessa.

I våra nybyggnadsprojekt är du med och säkerställer så att val av växter och utformning av utemiljön görs på ett bra sätt utifrån förvaltning och skötsel.

Organisatoriskt tillhör du vår förvaltningsavdelning och rapporterar till Bovärdschef.

Som företag har vi ett starkt samhällsengagemang och tar ett stort socialt ansvar vilket det är viktigt att du attraheras av och tycker är viktiga frågor att arbeta med.

Din kompetens:
  • Du har för yrket relevant utbildning tex från trädgårdsskola, inom anläggning eller motsvarande.
  • Du har erfarenhet av arbete inom anläggning-, mark- och trädgårdsskötsel.
  • Du är van beställare av markprojekt.
  • Du har god erfarenhet av projektledning. Erfarenhet av arbetsledande uppgifter är det meriterande.
  • Du har B-körkort.
  • Du har god datavana och är van användare av Microsoft Office-programmen.
  • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, och engelska i tal.
Dina egenskaper:

Som person är du är engagerad och fokuserad på lösningar. Du tycker om att träffa människor, är bra på att kommunicera och gillar att arbeta med olika saker. Du har hög integritet, är van att arbeta självständigt och i projektform.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Upplysningar:

Bovärdschef Sofia Tornberg, 023-458 17.

Facklig representant Vision, Anna Wågemark, 023-458 72.

Bra att veta:

Heltid. Tillsvidareanställning. Månadslön.

Placeringsort Falun.

Vi har valt rekryteringsförfarande och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag eller rekryteringsföretag.

Startdatum (ansökan) 2021-04-01
Stoppdatum (ansökan) 2021-04-30
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kopparstaden.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du jobbar hos oss kan vi garantera dig ett spännande jobb, utmaningar och kunniga kollegor. Vi är c:a 120 medarbetare vid Kopparstaden och hos oss finns en mängd olika yrkesroller och arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker det är betydelsefullt att arbeta med service, träffa människor och utveckla våra fastigheter. Hos oss på Kopparstaden får du stor möjlighet att vara delaktig i verksamheten genom att påverka det egna arbetet och den arbetsgrupp du tillhör. Här tillåts du att ta ansvar och växa i den roll du har. Som medarbetare erbjuds du en mängd förmåner.