Kopparstaden söker Lokalförvaltare med byggledarkompetens

Kopparstaden söker Lokalförvaltare med byggledarkompetens

Kopparstaden är Faluns allmännyttiga bostadsbolag och ägs till 100 procent av Falu kommun. Vi äger och förvaltar ca 6136 lägenheter, omsätter 472 miljoner och är 119 anställda.

Kopparstaden söker Lokalförvaltare med byggledarkompetens

Kopparstaden har under 2020 arbetat fram en lokalstrategi och vill nu satsa vidare med att förstärka förvaltningsavdelningen med en lokalförvaltare kombinerat med byggledare vid mindre UH-projekt i beståndet. Du kommer att rapportera till chefen för byggservice, men ha en strategiskt viktig roll i förvaltningsorganisationen.

Arbetsuppgifter
Lokalförvaltare
Kopparstaden förvaltar 227 lokaler till en yta av 36 448 kvm och du kommer in din roll att ha ett övergripande ansvar för Kopparstadens lokalbestånd och lokalhyresgäster.

Det innebär att:
  • lokalerna är uthyrda till en verksamhet som stöttar Kopparstadens värdegrund och till rätt hyresnivå. - du hyr ut lokalerna – allt från annonsering, visning till förhandling och tecknande av hyresavtal
  • vid uthyrningstillfället bidra till bostadsområdets utveckling genom att hyra ut till en verksamhet som gynnar bostadsområdet (i enlighet med lokalstrategi och i samråd med områdespersonal). - du omvärldsbevakar och nätverkar och håller dig uppdaterad i lokalefterfrågan och bostadsområdets behov.
  • lokalerna är anpassade till hyresgästens behov och är i ett gott underhållsskick - du leder underhålls-, och ombyggnadsprojekt avseende lokalerna
  • lokalhyresgästen får överenskommen service - du följer upp och har löpande kontakt med befintliga hyresgäster
Byggledare
I tjänsten som lokalförvaltare (som ej beräknas uppgå till 100%) ingår även arbetsuppgiften att leda mindre reparations-, och underhållsprojekt (upp till max 2 mkr, de flesta mellan 50-100 tkr) kopplat till vårt bostadsbestånd. Du är en av tre byggledare på vår byggserviceavdelning som hanterar företagets samtliga mindre skade-, och underhållsprojekt. Där ansvarar du för projektets hela genomförande från start till besiktning avseende samordning, resurs- och produktionsplanering, kvalitet, arbetsmiljö, kontakt med hyresgäster och det ekonomiska utfallet. Du ansvarar för att arbetena utförs på ett effektivt sätt med bra service.

I rollen ingår även handläggning av fastighetsskador samt skadereglering mot kund och försäkringsbolag.

Kompetens och förmågor
Vi söker dig som tycker om att ha kontakt med människor och kan kombinera sälj och teknik samt är utåtriktad och duktig på att kommunicera. Vi tror att du är en problemlösare som tycker om att utveckla både verksamheten och dig själv. Då du kommer att företräda Kopparstaden utåt är det viktigt att du är affärsmässig och professionell i ditt förhållningssätt. Vi sätter också stort värde på din förmåga att arbeta strukturerat med planering, genomförande och uppföljning.

För att klara rollen behöver du ha dokumenterad kompetens/erfarenhet av att arbeta som byggledare helst mer än 5 år. Vi förutsätter också att du har kunskap om de gällande byggnormer, gällande regelverk och andra lagkrav som behövs för att kunna bedöma att arbete utförs fackmannamässigt.

I rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift och du behöver kunna prata engelska. Vi tar för givet att du har god datavana och kan hantera de vanligaste programmen i office 365. Då det till viss del är ett säljande arbete är god förhandlingsvana meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Bra att veta
Heltid. Tillsvidareanställning. Månadslön. Placeringsort Falun.

Kontakter
Chef Johan Bodin 023-458 86

Facklig representant Vision Anna Wågemark 023-458 72

Sista ansökningsdag 15 april

Vi har valt rekryteringsförfarande och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag eller rekryteringsföretag.

Tjänsten är tillsvidare. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kopparstaden.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du jobbar hos oss kan vi garantera dig ett spännande jobb, utmaningar och kunniga kollegor. Vi är c:a 120 medarbetare vid Kopparstaden och hos oss finns en mängd olika yrkesroller och arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker det är betydelsefullt att arbeta med service, träffa människor och utveckla våra fastigheter. Hos oss på Kopparstaden får du stor möjlighet att vara delaktig i verksamheten genom att påverka det egna arbetet och den arbetsgrupp du tillhör. Här tillåts du att ta ansvar och växa i den roll du har. Som medarbetare erbjuds du en mängd förmåner.