Doktorand i hållbart byggande

Doktorand i hållbart byggande

Var med och gör skillnad, på riktigt!

Vill du vara med och utveckla framtidens hållbara städer med hållbart byggande och boende? Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förena professionellt arbete med akademisk forskning.
Kopparstaden är Falu kommuns allmännyttiga bostadsbolag som länge har brunnit för hållbarhet och ligger i Sveriges framkant när det gäller ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Nu vill vi ta nästa steg och anställer en industridoktorand inom ramen för företagsforskarskolan Future-Proof Cities. Du är anställd av Kopparstaden, men har din huvudhandledare hos Högskolan i Gävle och kontakthandledare hos Högskolan i Dalarna.

Kopparstadens ambition är att skapa kunskap och fakta om hur det optimala flerfamiljshuset ser ut ur ett hållbarhetsperspektiv, där LCA- och energi-analyser ur det ekologiska och ekonomiska perspektivet blir grunden att utvärdera. Studien kopplar sedan på den sociala aspekten av hur människor vill bo och leva.

Vi söker dig som har civilingenjörsexamen, master eller magister i samhällsbyggnad eller motsvarande. Har du några års yrkeserfarenhet är det meriterande. Vid utländsk examen kommer en individuell bedömning att göras. Att tala svenska är en grundförutsättning för tjänsten.

Är du intresserad och vill veta mer?
Företagets handledare - Johan Appelberg, bygg- och utvecklingschef: 023-458 43 (Master inom Väg- och vattenbyggnad samt 20 års erfarenhet inom bygg med stort fokus på konstruktion och utveckling)

Företagets mentor - Kenneth Ahlström, energi- och miljöchef: 023- 458 34 (40 års erfarenhet inom drift, energi och miljöarbete. Driver och verkar i nationella nätverk angående energioptimering. Granskar remisser och lagförslag inom området.)

Ansvarig - Susanna Karlevill, vd: 023-458 58 (Master inom Teknisk fysik samt 25 års erfarenhet från industri och byggsektorn med stort fokus på hållbarhet och utveckling)

Sista ansökningsdag är den 3 juni 2020.
Mer info
Kontaktperson Johan Appelber
Telefon 023-458 43
Område Falun
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kopparstaden.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du jobbar hos oss kan vi garantera dig ett spännande jobb, utmaningar och kunniga kollegor. Vi är c:a 120 medarbetare vid Kopparstaden och hos oss finns en mängd olika yrkesroller och arbetsuppgifter. Vi som jobbar här tycker det är betydelsefullt att arbeta med service, träffa människor och utveckla våra fastigheter. Hos oss på Kopparstaden får du stor möjlighet att vara delaktig i verksamheten genom att påverka det egna arbetet och den arbetsgrupp du tillhör. Här tillåts du att ta ansvar och växa i den roll du har. Som medarbetare erbjuds du en mängd förmåner.