Besiktningsingenjör Lyft - Falun

Besiktningsingenjör Lyft - Falun

Allmän information
Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 650 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress.

Om jobbet
Vi vill växa och bli fler i Falun och söker nu flera nya medarbetare inom Lyftsäkerhet. Att arbeta som besiktningsingenjör inom området lyftsäkerhet innebär att du opartiskt besiktar och inspekterar olika typer av lyftanordningar som exempelvis lyftkranar, traverser, skidliftar, linbanor, hissar, rulltrappor och entreprenadmaskiner men också tunga fordon. Besiktningar utförs på enstaka objekt till hela anläggningar, från kommersiella fastigheter till tyngre industri. Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, men du har ett starkt team i ryggen. Du skapar nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten kräver därför social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet, tekniskt intresse och praktisk skicklighet. Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen. Det kan även förekomma övernattningar.

Du blir en del av ett härligt team på 18 medarbetare som dagligen jobbar med att öka våra kunders säkerhet inom Lyftområdet.

Kiwa Inspecta som arbetsgivare
Hos oss får du tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och en god stämning.

Vi söker dig som är/har
  • Minst 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning, alternativt högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande
  • Erfarenhet av att leverera hög service och skapa mervärde för kunder
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från kranar, traverser och hissar
  • Tidigare besiktning- eller kontrollerfarenheter inom ovanstående områden är också meriterande
Som den sociala, glada och utåtriktade person du är har du lätt för att skapa förtroende hos Kiwa Inspectas kunder. Du uppskattar variation och du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi tror också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta.

Så här söker du
Ansök genom att klicka på "Sök den här tjänsten". Vi ser fram emot att ta emot din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
För frågor kontakta Malin Tumba, rekryterare 070 509 86 82

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Kiwa Inspecta i korthet:
  • Kunskapsföretag med möjlighet till personlig utveckling
  • Kompetenta och engagerade medarbetare i organisationen
  • Varierande arbetsuppgifter och intressanta projekt
  • Starkt varumärke och stabil koncern
Mer info
Kontaktperson Malin Tumba
Telefon 070 509 86 82
Område Falun
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kiwa.se
Sista ansökningsdag 30 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Kiwa Inspecta
Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 650 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.