Driven administratör till Kinnarps

Driven administratör till Kinnarps

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i vårt backofficeteam och arbetar som administrativt stöd och koordinator. Vidare fungerar du som säljstöd och orderhanterare samt ansvarar för att säkerställa kvalitet i våra leveranser. Arbetet är mycket självständigt, du har många kontaktytor och arbetar i flera system samtidigt. Det ingår visst ansvar för vår hemsida samt enklare löpande bokföring.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för administration och service. Du har tidigare arbetat i en liknande roll där du har stöttat flera kollegor med administrativa arbetsuppgifter och är van att ha flera olika kontaktytor. Vi söker dig som är systemvan och snabblärd, samt rör dig obehindrat i MS Office och framför allt i Excel. Vi ser gärna att du har ekonomisk bakgrund och i din yrkesroll är du serviceinriktad, relationsskapande och professionell. Du är noggrann, strukturerad och hugger prestigelöst tag i det som ska göras. Du bidrar med engagemang och en god stämning bland kollegor!

Låter det som en tjänst för dig? Sök redan idag! Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Johanna Mogren Sundqvist på 0733-51 27 05 eller johanna.mogren@clwork.se.

Ansökan skickas in via Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se Sista ansökningsdag är den 25 november.
Mer info
Kontaktperson Johanna Mogren Sundqvist
Telefon 073-3512705
Område Falun
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kinnarps Gävle Dalarna AB är de största inredningshusen i Dalarna och Gästrikland. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för i princip alla miljöer, exempelvis kontor, skola, butiker, gallerior och restauranger. Vi hjälper till med inredning för att skapa tilltalande miljöer som signalerar rätt värderingar samtidigt som vi arbetar för en hållbar utveckling för miljön. Kinnarps Gävle Dalarna AB är idag ledande leverantör av inredningslösningar i distriktet med 25 anställda med en omsättning på ca 140 MSEK.