Erfaren redovisningsekonom / redovisningskonsult

Erfaren redovisningsekonom / redovisningskonsult

Är du en driven och engagerad person som gillar att arbeta strukturerat? Vill du ha ett jobb som är roligt och utvecklande där du får möjlighet att arbeta tillsammans med kunderna för att hjälpa dem i sitt företagande?

Till vårt kontor i Falun söker vi nu en senior redovisningskonsult som vill vara med att utveckla och driva verksamheten framåt.

Vi lägger stor vikt vid att du som person passar in i vår organisation. Hos oss finns inga begränsningar. Vi vill att våra medarbetare ska kunna växa i sin yrkesroll genom både utmanande och inspirerande arbetsuppgifter.

Vi söker dig med några års erfarenhet från redovisningsbyrå eller annat kvalificerat ekonomiarbete och som kan jobba självständigt. Som person är du positiv, noggrann, driven och analytisk.

Arbetsuppgifterna är att leda och ansvara för kompletta redovisningsuppdrag som löpande bokföring, rapportering, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Bistå vid bolagsärenden och rådgivning i olika ekonomiska frågeställningar, främst gällande ägarledda bolag.

Vi ser gärna att du uppfyller följande:
  • Erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete
  • Trygg i en rådgivande roll
  • Van att arbeta i team och leda andra
  • Goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt
  • Meriterande med kompetens inom våra byråprogram Briljant, Fortnox, Company Expense, Palette, Capego samt Wolters Kluwer Skatt
  • Meriterande med godkänd auktorisation som redovisningskonsult
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jenny Barkensjö
Telefon 0237766241
Email Mejla Jenny Barkensjö
Område Falun
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kreativgruppen.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KREATIVGRUPPEN är en kvalificerad fullservicebyrå som erbjuder alla typer av tjänster inom ekonomiadministration och juridik, dock ej revision eftersom vi är, och vill vara, en renodlad redovisningsbyrå. Inom hela bolaget är vi cirka 40 medarbetare med ett tätt samarbete mellan våra kontor i Stockholm, Falun, Luleå och Sigtuna. På kontoret i Falun är vi idag är 4 medarbetare. Vi är en familjär och prestigelös organisation, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i våra fina lokaler och kanske viktigast av allt – kvalitet i allt vi gör!