Utbildare inom KONE´s Installationsmetoder

Utbildare inom KONE´s Installationsmetoder

Vi söker nu en Utbildare till vår region Mid/North, där dina flesta arbetsdagar består i att hålla företagsanpassade utbildningar inom KONE´s installationsmetoder, med huvuduppgift att se till att våra duktiga Installationstekniker inom Hiss är rätt rustade för den verklighet de möter varje dag.

De dagar som du inte levererar utbildning så skapar, anpassar och planerar du kommande utbildningar tillsammans med dina kollegor i ditt team riktade mot våra tre regioner i Sverige.

En stor del av ditt arbete ingår det såklart att också vidareutbilda dig själv, hålla dig uppdaterad på ny teknik och kommande digitaliserad framtid inom vår produktportfölj.

Vi kommer lägga stor vikt kring dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ska se möjligheter, ha mycket god pedagogisk förmåga i kombination med stor teknisk förståelse. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad.

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har:

Ett stort engagemang för människor och utbildning, att du drivs av att se människor utvecklas genom ny kunskap och att förse våra tekniker med relevant kompetens

Förmågan att driva flera frågor parallellt och tycker om att arbeta operativt. Vidare arbetar du gärna nära dina kollegor och agerar lagspelare.

Din bakgrund

Din utbildningsbakgrund kan vara olika, men du har flera års erfarenhet av hiss installationer och dokumenterade kunskaper kring KONE´s installationsmetoder. B körkort är ett krav och du måste behärska svenska och engelska.

Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång. Du måste tycka det är kul att vara ute på resande fot eftersom jobbet innebär mycket resor i tjänsten och din bostadsort kan vara någonstans i distriktet Mid/North, från Jönköping och uppåt i Sverige. Viktigt för att lyckas med jobbet är att arbeta nära verksamheten, vilket kräver att du är lyhörd och prestigelös, har ett konsultativt arbetssätt och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-05-13 .Har du frågor är du välkommen att kontakta: Magnus Olofsson 070 2505731 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö på tfn 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Utbildning, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se